Landschap Noord-Holland

Extra excursie wegens groot succes

Kinderexcursie: waterbeestjes vangen in de duinen bij Den Helder

Ben jij al terug van vakantie? Dan bof je, want dan kun je meedoen met waterbeestjes vangen in de duinen. De gidsen van Landschap Noord-Holland staan op woensdag 12 augustus van 14.00-16.30 uur klaar met schepnetjes voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes. We naar de Grafelijkheidsduinen en je hoeft niet de hele tijd te luisteren, want we gaan lekker aan het 'werk'. We zoeken poelen op in de duinen en gaan kijken wat jij en alle andere kinderen vangen. De vangsten worden in een loep-potje gedaan, zodat jullie alles rustig kunnen bekijken.

Deze excursie is uitermate geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Uiteraard mogen er volwassenen als begeleider mee. Reserveer direct een plaatsje voor deze excursie, want vol is vol.

We verzamelen in het kantoor van Landschap Noord-Holland te Huisduinen aan de Zeeweg 12. Dit is gelegen in de buurt van de vuurtoren en tegenover Fort Kijkduin. Aanmelden is noodzakelijk en kan bij de InformatieWinkel, tel. 088 - 0064455. Terplekke aansluiten kan ook. De kosten bedragen ¤ 5,50, Beschermers betalen ¤ 3,50 en kinderen tot 12 jaar ¤ 2,50.

Noot voor redacties