Ingezonden persbericht


10 juli 2009

Persbericht

Piet Passchier spreekt
op mannenochtend

Op zaterdag 12 augustus spreekt Piet Passchier tijdens een mannenochtend over het eerste Bijbelboek 'Genesis 1: Creëren en recreëren'. Hij doet dit vanaf 9.30 uur op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld en iedereen is hierbij van harte uitgenodigd.

Piet Passchier vraagt zich af waar bij mensen het vakantiegevoel begint. Volgens hem is dat bij velen bij de vakantiefolder. Bij Piet begint het vakantiegevoel bij Genesis 1; het eerste deel van de Bijbel. De creërende God laat zichzelf in dit Bijbelboek zien als de God van het ritme. Hij werkt met een dag- en nachtritme, met een weekritme en het ritme van de seizoenen. Als Hij later zijn volk Israël bevrijdt uit het ritmeloze slavenbestaan dan krijgt het Goddelijke ritme nog veel meer glans. Het wordt een ritme van de feesten en van de oogsten. En dat alles wordt bij wet geregeld opdat de Israëlieten het niet zouden vergeten.

Piet Passchier is 61 jaar en vader van twee getrouwde kinderen en opa van vier kleinkinderen. Hij is predikant van de Baptistengemeente Veenendaal en is kerkelijk breed georiënteerd. Al 15 jaar geeft Piet, gemiddeld een halve dag in de week, les aan 5 Evangelische-Toerustingsschool (ETS)-groepen.

De toegang tot deze mannenochtend is gratis. Meer informatie over deze ochtend kan worden gevonden op www.betteld.nl. Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld is gelegen aan Aaltenseweg 11 te Zelhem.

Einde persbericht