Ingezonden persbericht


16 juli 2009

Persbericht

Natasja Voordes geeft gospelconcert met band

Natasja Voordes uit Doetinchem geeft samen met haar band op woensdag 12 augustus om 20.00 uur een gospelconcert op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd.

Natasja woont in Doetinchem en is inmiddels een bekende gospelzangeres in de Achterhoek en ver daarbuiten. Nadat ze samen heeft gezongen met Marco Bakker en opgetreden heeft in de Soundmixshow van Hennie Huisman is ze zich na haar bekering toe gaan leggen op gospelmuziek en lofprijzingsongs. Vorig jaar bracht ze haar eerste cd uit getiteld 'Wijs mij de weg'. Onlangs heeft ze opgetreden in de tv-programma's 'Hour of Power' en 'De man met de boodschap' van David Maasbach. Natasja heeft klassieke zang gestudeerd en veel als solozangeres opgetreden in theaters.

Kaarten zijn ¤ 3,00 per stuk en zijn aan de deur verkrijgbaar. Kinderen kunnnen voor ¤ 1,50 naar binnen. De Betteld is gelegen aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem. Meer informatie over dit park kan worden gevonden op www.betteld.nl.

Einde persbericht