Ingezonden persbericht


Persbericht

Frankfurt am Main, 12 augustus 2009

T-Systems ontvangt Cisco award voor innovatieve Unified Communications-oplossingen
---

Cisco reikt drie awards uit aan Deutsche Telekom en T-Systems tijdens de 21ste Cisco Partner Summit in Boston (VS). Een hiervan is de begeerde wereldwijde award voor Enterprise Partner of the Year. De uitreiking aan Deutsche Telekom en T-Systems onderstreept de uitstekende verhouding die Cisco met beide bedrijven heeft.

"Deutsche Telekom en T-Systems zijn al decennia lang twee van de meest innovatieve Duitse telecombedrijven", zegt Michael Ganser, Senior Vice-President DACH & Managing Director van Cisco Duitsland. "Al drie jaar lang laat Deutsche Telekom een grote groei met dubbele cijfers zien op het gebied van Cisco-oplossingen." Ganser benadrukte tijdens de uitreiking de Unified Communications-oplossingen waarmee T-Systems zijn klanten complete oplossingen met uitstekende services aanbiedt vanuit zijn eigen datacenters. "Hiermee onderscheidt T-Systems zich duidelijk in de markt."

Olaf Heyden, Head of ICT Operations bij T-Systems: "De langdurige strategische samenwerking met Cisco blijkt al jaren een groot succes, omdat we blijven ontwikkelen in de richting die de markt vraagt. Dit heeft een modern portfolio tot resultaat, waarmee we onze voorsprong en scherpte behouden."

Over T-Systems
Met een wereldwijde infrastructuur van datacentra en netwerken levert T-Systems ICT-diensten aan internationale ondernemingen en publieke instellingen. Op basis hiervan biedt de dochteronderneming van Deutsche Telekom geïntegreerde oplossingen die bijdragen aan een betere communicatie tussen bedrijven en binnen de samenleving. Circa 46.000 medewerkers bij T-Systems voegen aantoonbare waarde toe aan de kernactiviteiten van hun klanten over de gehele wereld door het combineren van industrie-expertise en ICT-innovaties. In het boekjaar 2008 genereerde de businessunit van Deutsche Telekom voor de zakelijke klant circa 9,3 miljard euro aan inkomsten.

062/09