Ingezonden persbericht


TOPVOETBALLER FRANK LAMPARD SAMEN MET WAYNE ROONEY OP DE INTERNATIONALE VERPAKKING VAN EA SPORTS FIFA 10

Wereldsterren Karim Benzema, Theo Walcott, Xavi Hernandez, Bastian Schweinsteiger, Giorgio Chiellini en vele anderen sieren de regionale verpakkingen

SCHIPHOL-RIJK, 12 augustus 2009 - Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) heeft vandaag bekendgemaakt wie er wereldwijd op de verpakking van EA SPORTS(TM) FIFA 10 te zien zullen zijn. Middenvelder Frank Lampard van FC Chelsea en Manchester United-aanvaller Wayne Rooney zullen in alle landen samen het gezicht vormen van FIFA 10 voor alle beschikbare platforms; het PLAYSTATION®3 computer entertainment systeem, Xbox 360®(TM) video game and entertainment systeem, de Wii(TM), PC, PlayStation®2 computer entertainment systeem, Nintendo DS(TM), PSP® en mobiel.

De 23-jarige Rooney staat nu voor het vijfde jaar op de wereldwijde verpakking van de FIFA franchise. De 31-jarige Lampard maakt met FIFA 10 zijn debuut op de voorkant van de FIFA-game.

"Het is werkelijk een eer om zo mee te mogen werken aan de FIFA-franchise van EA SPORTS. Het is een mijlpaal in mijn carrière dat ik op de voorkant mag staan van deze fantastische, bijna legendarische voetbalgame," aldus Lampard.

De twee voetbalgrootheden worden op de regionale verpakkingen vergezeld door spelers uit de hele wereld, bijvoorbeeld in Frankrijk door Karim Benzema, in Spanje door Xavi Hernandez, in Italië door Giorgio Chiellini en in Duitsland door Bastian Schweinsteiger.

Volledige lijst met spelers:

Speler 1
Speler 2
Speler 3
WERELDWIJD
Wayne Rooney
Frank Lampard

VERENIGD KONINKRIJK
Wayne Rooney
Theo Walcott

Frank Lampard
FRANKRIJK
Karim Benzema
Steve Mandanda
Guillaume Hoarau
ITALIË
Giorgio Chiellini
Ronaldinho

SPANJE
Xavi Hernandez
Karim Benzema

DUITSLAND
Bastian Schweinsteiger
Wayne Rooney
Frank Lampard
NOORD-AMERIKA/MEXICO
Quauctemoc Blanco
Sacha Kljestan
Frank Lampard
AUSTRALIË
Tim Cahill
Wayne Rooney

ZWITSERLAND
Tranquillo Barnetta
Frank Lampard

OOSTENRIJK
Andreas Ivanschitz
Wayne Rooney

HONGARIJE
Balázs Dzsudzsák
Wayne Rooney

POLEN
Robert Lewandowski
Frank Lampard

FIFA 10 wordt op 2 oktober 2009 wereldwijd uitgebracht. De game wordt door EA Canada ontwikkeld voor het label EA SPORTS en wordt in 37 landen en 18 talen verkocht. Het is wereldwijd de populairste EA SPORTS-serie.

Ga voor meer informatie naar WWW.FIFA.EASPORTS.COM.

Beeldmateriaal is te downloaden vanaf onze FTP server in de volgende map:

Electronic Arts\Releases\2009\FIFA 10\Talent renders\



Ingezonden persbericht