Mercure Hotel Tilburg Centrum `thuishonk' Nederlands IJshockeyteam


Tilburg volgend jaar speelstad tijdens WK IJshockey

TILBURG, 20090812 -- Van 12 tot en met 26 april 2010 overnacht het Nederlands IJshockeyteam bij Mercure Hotel Tilburg Centrum. Tilburg is in 2010 de speelstad voor het WK IJshockey voor B-landen (divisie 1). Mercure Hotel Tilburg Centrum vormt de perfecte uitvalbasis voor de sporters, mede omdat het hotel dichtbij het ijssportcentrum in het gebied Nieuw Stappegoor ligt.

Inspanning en ontspanning
In het ijssportcentrum vinden van 19 tot en met 25 april 2010 de trainingen en wedstrijden plaats. Tijdens het toernooi ontmoet Nederland ondermeer Oekraïne, Servië, Japan, Litouwen en Oostenrijk. Maar naast inspanning, moet er ook ruimte zijn voor ontspanning. Mercure Hotel Tilburg Centrum zorgt ervoor dat het de topsporters aan niets ontbreekt.

Faciliteiten
De ruime en moderne hotelkamers garanderen een zorgeloos verblijf. Daarnaast kunnen de ijshockeyers gebruik maken van de sport- en saunafaciliteiten van het naastgelegen health- en beautycentrum Health City. Ook kunnen zij op hun kostbare vrije middag de binnenstad van Tilburg verkennen. De sporters bevinden zich namelijk in hartje centrum, op steenworp afstand van de winkels en het uitgaansleven. Op culinair vlak zorgt Mercure Hotel Tilburg Centrum voor op en top verwennerij. Bij Taste! staat de passie voor eten en drinken centraal. Het restaurant voldoet graag aan alle wensen, eisen en verwachtingen van de topsporters.

Thuishaven
De Nederlandse IJshockeybond (NIJB) en de gemeente Tilburg hebben samengewerkt om het toernooi naar Tilburg te halen. De laatste keer dat Nederland een ijshockey wereldkampioenschap organiseerde, was in 2005. Toen was Eindhoven de thuishaven. De Nederlandse IJshockeybond is blij met de keuze voor Tilburg. Complimenten zijn voor de gemeente Tilburg, die in de aanloop van het WK diverse activiteiten mogelijk maakt, en de hotels die de deelnemers van het toernooi met open armen ontvangen.

Mercure Hotel Tilburg Centrum
Heuvelpoort 300
5038 DT Tilburg
info@mercure-tilburg.nl
www.mercure-tilburg.nl





Mercure Hotel Tilburg Centrum