NaviTrace Int - track & trace via iPhone


HOOFDDORP, 20090812 -- NaviTrace International, een onderneming die GPS Tracking & Tracing oplossingen fabriceert en commercialiseert in meer dan 23 landen, lanceert zijn Track & Trace iPhone applicatie in de Benelux.

NaviTrace International, een onderneming die GPS Tracking & Tracing oplossingen fabriceert en commercialiseert in meer dan 23 landen, lanceert zijn Track & Trace iPhone applicatie in de Benelux.

Track & Trace - of fleetmanagement is niet nieuw. In een wereld van GPRS, WIFI en andere mobiele toepassingen is de vraag naar nieuwe functionaliteiten en mobiele oplossingen binnen de bestaande track & trace oplossingen enorm gestegen.

Gebruik makende van de Apple iPhone met meer dan 5,2 miljoen verkochte units in Q1 2009, kan de gebruiker de locatie van zijn voertuig(en) real time opvragen en geplande leveringen opvolgen.

Verder kan de gebruiker door middel van het kaartmateriaal van Google Maps de exacte positie op de kaart zien, evenals routes berekenen en zelfs een satelliet foto opvragen van de locatie.

NaviTrace richt zich in eerste fase voornamelijk op professionele gebruikers, maar plant eind September ook een versie voor de particuliere gebruiker te lanceren.





Ingezonden persbericht