Future Home doet goede zaken in barre tijden


'Tijd voor een positief verhaal'

ALMELO, 20090812 -- Het gaat slecht bij de bouwbedrijven? Welnee, niet bij Future Home . Het Almelose bedrijf doet goede zaken, ook in deze tijden. Of moeten we zeggen juíst in deze tijden? "Het is tijd voor een andere verhaal met een positieve tendens." En laten we daarvoor nou juist aan het goede adres zijn bij Future Home. Home gaat tegen de stroom in. Met zo'n zes afspraken per week gaat het meer dan goed met het bedrijf. Het sleutelwoord is maatwerk.

De klad zit erin bij de bouwbedrijven in Nederland, als we de algemene opinie mogen geloven. Maar bij bouwbedrijf Future Home is daar niets van te merken. Tijd voor een ander verhaal, zo menen Rob van der Bliek en Erwin Smeets van het bouwbedrijf. Future Home is een bouw- en ontwikkelingsbedrijf dat is gevestigd in Almelo. De werkwijze is
bijzonder: one-stop-shop, oftewel bouwen van begin tot het eind. Alles regelt het bedrijf, tot aan de welstand en bouwaanvragen aan toe. "Aan belangstelling geen gebrek," vertellen Van der Bliek en Smeets. "Future=

Home gaat tegen de stroom in. Met zo'n zes afspraken per week gaat het meer dan goed met ons bedrijf. Het sleutelwoord is maatwerk. Een algemeen begrip, maar heel belangrijk voor onze klanten. Dat zijn particulieren die de beschikking hebben over een kavel en een woning willen bouwen. Bij ons krijgen ze geen catalogus voorgeschoteld, maar een op maat ontworpen huis.
De klant overlegt met architecten en komen zo tot een onalledaags ontwerp.
Hier worden geen standaardwoningen gebouwd." Op de website van Future Home
(www.future-home.nl) is een bijzondere gadget te vinden: de home-configurator voor tweekappers en villa's. In vier stappen kan de bezoeker gegevens invoeren en kort daarna krijgt hij alle informatie toegestuurd over de toekomstige bouw, inclusief prijsindicatie. De home-configurator is vrijblijvend in te vullen, pas daarna wordt een afspraak belegd. "En zelfs dan zit de klant nog nergens aan vast. De ervaring is dat klanten enthousiast worden na het gebruik van de home-configurator en graag een afspraak plannen." Wat is het geheim van het succes van Future Home? "Klanten hebben vertrouwen in ons. Bovendien zijn de prijzen gunstig, de kwaliteit uitstekend en de producten kenmerkend."
Future Home bestaat nu vier jaar. "In die relatief korte tijd hebben we al veel kunnen realiseren. Ons doel is natuurlijk blijven groeien en dat doen we door onze klanten tevreden te houden. Dat lukt goed, want Future Home heeft al veel projecten afgerond. Er staan er nog meer in de planning."
Veel gehoorde complimenten gaan over de kwaliteit van de afwerking en over de home-configurator op de website.

Nieuwsgierig geworden naar de activiteiten van Future Home of naar de home-configurator? Surf dan naar www.future-home.nl.

Future Home is gevestigd aan de Twentelaan 24 in Almelo, waar ook de showroom is gevestigd. Het bouwbedrijf realiseert woningen in heel Nederland. Op de website staan talloze voorbeelden van bouwprojecten.





Ingezonden persbericht