Ingezonden persbericht

F5 benoemt twee nieuwe internationale Channel Managers

Dean Darwin bekleedt nieuwe functie van Vice-President Worldwide Channel Sales, Jaak Cuppens benoemd tot Channel Manager Northern EMEA

Schiphol-Rijk, 12 augustus 2009 â¤* F5 Networks, Inc. (Nasdaq: FFIV) benoemt twee nieuwe internationale Channel Managers. Dean Darwin (44) gaat de functie van Vice-President Worldwide Channel Sales bekleden. Dit is een nieuw gecreëerde functie om de wereldwijde samenwerking met partners te verbeteren en de strategieën op het gebied van verkooppartnerschappen te versterken. Darwin was voorheen Vice-President North American Channel Sales. Daarnaast benoemt F5 Networks Jaak Cuppens (41) tot Channel Manager Northern EMEA. Cuppens was hiervoor Country Manager Belux van F5 Networks.

Darwin kwam in 2005 in dienst bij F5 Networks. Hij speelde een belangrijke rol in het Noord-Amerikaanse channel-programma en bij de introductie en het succes van diverse partnerinitiatieven, waaronder het Advantage Partner Program en recenter het F5 Lightning Program. Voordat hij bij F5 in dienst kwam, bekleedde Darwin managementfuncties op salesgebied bij Cisco en NetApp.

Cuppens werkt sinds september 2004 bij F5. Tot zijn belangrijkste verantwoordelijkheden behoort de uitbouw van de channel-strategie in Noord-EMEA. Hiertoe behoort o.a. het bewerkstelligen van gezamenlijke doeleinden en het verder ontwikkelen van strategische relaties met distributeurs, System Integrators, en alliantiepartners in Noord-EMEA.

'We zijn zeer verheugd met de benoemingen van Dean Darwin en Jaak Cuppens. Het zijn twee ervaren managers die hun sporen bij F5 hebben verdiend', zegt Michael Schönrock, EMEA Director Channel Sales.

Over F5 Networks
F5 Networks is marktleider in Application Delivery Networking (ADN). Het bedrijf levert oplossingen die de veiligheid, snelheid en beschikbaarheid van applicaties verbeteren. De flexibele F5-architectuur stelt organisaties in staat te innoveren op basis van informatie uit communities. Op deze manier kunnen organisaties hun IT-flexibiliteit verbeteren en op dynamische wijze diensten met een toegevoegde waarde aanbieden. Het is de visie van F5 om de levering van data en applicaties te combineren. Met deze combinatie profiteren klanten van een buitengewoon uitgebreide keuze hoe ze hun ADN-oplossingen inzetten. Dit opent voor hen een wereld van beheermogelijkheden voor applicaties, servers, storage en netwerkbronnen waarmee organisaties in staat zijn hun applicatielevering te stroomlijnen en kosten te besparen. Multinationals, wereldwijde organisaties, service- en cloud-providers, en leveranciers van Web 2.0-content vertrouwen op F5 om zakelijke successen te behalen. Voor meer informatie: www.F5.com.



Ingezonden persbericht