Gemeente Hoogezand-Sappemeer

Afval AanbrengPunt als proef op woensdag tot 20.00 uur open (persbericht 040, 2009)

Het Afval AanbrengPunt is van 12 augustus tot en met 28 oktober 2009 als proef op woensdag van 13.00 tot 20.00 uur geopend. Op deze woensdagen vervalt de openstelling van 08.00 tot 12.00 uur. Vanaf november gelden op woensdag weer de normale openingstijden, vanwege de wintertijd.

De ruimere openingstijden komt voort uit de wens van geënquêteerde bezoekers van het Afval AanbrengPunt. Hieruit bleek dat men het een verbetering zou vinden als de openingstijden van het Afval AanbrengPunt zouden worden verruimd. Vooral een avondopenstelling en verruiming van de openingstijden op zaterdag kwamen naar voren. Hieraan is begin dit jaar gehoor gegeven door het Afval AanbrengPunt vanaf 08.00 uur in de ochtend én vaker op zaterdag open te stellen.

Â

Door het Afval AanbrengPunt âs avonds open te stellen wil de gemeente Hoogezand-Sappemeer nog meer aan de wens van de bezoekers tegemoet komen. Dit kan tot november, gezien het verkorte daglicht en de veiligheid van het personeel en de bezoekers. Als de resultaten uit deze proef positief zijn, dan neemt het College een besluit voor wel of geen definitieve invoering van avondopenstelling in het voorjaar en zomer van volgend jaar. De openingstijden van de Composteerlocatie Sappemeer blijven ongewijzigd.

Â

Â

afvalaanbrengpunt avondopenstelling