FloraHolland


Plaza Persoonlijke Verkoop: scherpe aanbiedingen voor op de winkelvloer

FLORAHOLLAND (5 augustus 2009) - Op 12 en 13 augustus organiseert FloraHolland Connect voor het eerst een Plaza waar kopers specifiek het plantenaanbod van Persoonlijke Verkoop kunnen bekijken. Naast actuele producten presenteren kwekers hier ook kant-en-klare ideeën voor op de winkelvloer. Op woensdag vindt de Plaza Persoonlijke Verkoop plaats bij FloraHolland Connect in Aalsmeer en een dag later in de Presentatieruimte van FloraHolland Connect in Naaldwijk.

FloraHolland Connect heeft dit keer gekozen voor een onderscheidende presentatie op mixdenen en euro cc, ingedeeld in de segmenten supermarkt, tuincentra, bouwmarkt en groothandel. Kopers kunnen inspiratie opdoen, kiezen voor een bestaande opstelling of stellen de karren zelf op maat samen. Thematisch of passend bij het seizoen en eventueel aangekleed met POS materiaal. De kwekers en Persoonlijk Verkopers van FloraHolland doen er alles aan om het de inkopers zo makkelijk mogelijk te maken. De boomkwekerijproducten, kamer- en tuinplanten zijn op korte en lange termijn te bestellen.

Bezoekers zijn op woensdag 12 en donderdag 13 augustus 2009 van harte welkom van 11.00 tot 15.00 uur. Er wordt gezorgd voor koffie met een broodje. Meer informatie? Neem dan contact op met FloraHolland Connect Info T 0174 63 55 55 of T 0297 39 38 88.