Ingezonden persbericht


(persbericht)

Zonneplein wegens succes geprolongeerd

Zundert - Het zonneplein, een speciaal initiatief van bloemencorso Zundert om de corsostoet te bekijken vanaf een speciale locatie onder het genot van een hapje en een drankje, wordt dit jaar wegens succes opnieuw ingericht.

Afgelopen jaar was er voor het eerst gelegenheid voor particulieren en bedrijven die geen sponsor van het corso zijn, om de corsostoet vanaf een speciale locatie te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. Mensen die het corso een warm hart toedragen, worden voor een bedrag van 99 euro in de watten gelegd en steunen daarmee meteen het corso.

Het initiatief bleek afgelopen jaar een groot succes met 115 deelnemers en vele positieve reacties achteraf. Bedrijven die niet direct een groot sponsorpakket willen afnemen maar wel representatief bij het corso aanwezig willen zijn, vinden in het Zonneplein precies wat ze zoeken. Ook de particulier die het corso op een bijzondere manier wil beleven, komt er aan zijn trekken.

Inrichting van het Zonneplein

Het Zonneplein bevindt zich op de hoek van de Meirseweg en de Bredaseweg. Kaarten geven tevens recht op een tribuneplaats met onbelemmerd uitzicht over de stoet. Een afsluitende barbecue is inbegrepen.

Geinteresseerden kunnen contact opnemen met Anita Damen, anita.damen@bloemencorsozundert.nl, telefoon 06-55387175.

----------
Bloemencorso Zundert is een pracht van een evenement en wordt gedragen door louter vrijwilligers. Het vindt steeds plaats op de eerste zondag van september.

Bezoek de websites
www.bloemencorsozundert.nl/
www.corsokoorts.nl/

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht