FloraHolland


FloraHolland Zomerbloemenshow in Oude Jeroenskerk in Noordwijk

RIJNSBURG (13 augustus 2009) - De historische Oude Jeroenskerk in Noordwijk Binnen is volop in de bloemen gezet. Zo'n 150 inzendingen voor de VKC keuring staan hier gepresenteerd in prachtige arrangementen tijdens de FloraHolland Zomerbloemenshow. De arrangementen zijn gemaakt door FloraHolland arrangeur Anneke van Iterson en arrangeur Wim Siemerink en hun team. Volgens de keuringscommissie staat hier een gevarieerd assortiment producten van een kwalitatief zeer hoog niveau.

Een overzicht van de prijswinnaars in de diverse categorieën: o Ichtus Flowers uit Waddinxveen met de witte Phalaenopsis Kobe (categorie `diverse snijbloemen')
o Kwekerij vd Zwet uit Zuidbroek met de blauwe Hortensia You & Me Together (categorie `zomerbloemen')
o H. de Ridder & Zn uit Noordwijkerhout met de witte Gladiool Essential (categorie `bol- en knolgewassen')
o W & A de Rijke uit Poeldijk met Cyclamen super serie Verano gemengd (categorie `planten')

De volledige VKC keuringsuitslag is te bekijken op: www.vkc.nl

De gemeente Noordwijk heeft een extra prijs toegekend, de `Noordwijkse Zomerbloemen Prijs'. Deze is behaald door aanvoerder N.J.S. Janson uit Lisse met het product Asclepia Beatrix.

Naast de inzendingen voor de VKC zijn voor de Zomerbloemenshow extra bloemen en planten, groen en decoratiemateriaal beschikbaar gesteld door: Adomex International bv, Van den Berg Greenhouse, Broekhof verpakkingen bv, Delft international, Dingeman Hoek, G. Geerlings bv, Ter Haar Ornamental Flowers, Landzicht Plant bv, Paauw & van Egmond, Paolo Fazzoletti Holland bv, G. v.d. Vijver & Zn. bloemengroothandel, Jac Th. de Vroomen en WBE.

Bezoek aan deze bloemenshow is mogelijk op donderdag 13 augustus van 10.00 tot 19.00 uur, vrijdag 14 augustus van 10.00 tot 21.00 uur, zaterdag 15 augustus van 10.00 tot 21.00 uur en zondag 16 augustus van 12.00 tot 16.00 uur. De Oude Jeroenskerk is gelegen aan de Voorstraat in het centrum van Noordwijk Binnen. De toegang is gratis.