Nederlandse Kano Bond


13 augustus 2009

Clubinfo.nl organiseert speciaal voor penningmeesters van sportverenigingen de verkiezing Penningmeester van het Jaar 2009. Vrijwilligers¸ bestuurders en leden van elke sportvereniging kunnen hun penningmeester vanaf 1 augustus 2009 eenvoudig nomineren op www.clubinfo.nl. De winnaar van de verkiezing verdient 2.500¸- voor de clubkas en een gratis ledenadministratiepakket inclusief consultancy!

Verkiezing
Om penningmeesters de waardering te geven die ze verdienen¸ kan iedereen op www.clubinfo.nl zijn of haar penningmeester nomineren voor de titel Penningmeester van het Jaar 2009. Hiervoor is alleen een beknopte motivatie benodigd. Vanaf 1 augustus 2009 zal de nominatieronde starten¸ welke zal sluiten op 10 september. Vervolgens zal een vakjury zich beraden over de nominaties¸ om op Prinsjesdag (15 september) de winnaar bekend te maken. De Penningmeester van het Jaar 2009 wint een door Davilex ter beschikking gestelde cheque t.w.v. 2.500¸- voor de clubkas. Daarnaast ontvangt de winnaar het ledenadministratiepakket Davilex Club.

Clubinfo.nl
De website clubinfo.nl is hét portaal voor het bestuur van elke sportvereniging. Op deze website kunnen alle sportverenigingen die bewust met hun ontwikkeling bezig zijn¸ terecht voor praktische en handzame informatie. Zo heeft een groot aantal sportverenigingen inmiddels de Health Check ingevuld¸ waarbij door middel van enkele kernvragen direct inzicht en advies geven wordt over de knel- en ontwikkelpunten. Ook biedt de website plaats voor een groot aantal relevante en handzame downloads¸ handleidingen¸ tips op het gebied van sportverenigingmanagement.

NKB Bondsbureau
Postbus 2656
3430 GB Nieuwegein
030 7513750 / info@nkb.nl
Copyright