Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 13-08-2009

Aanhoudingen voor huiselijk geweld

ROOSENDAAL: Woensdag werd de politie rond 23.00 uur gealarmeerd in verband met huiselijk geweld in een woning in de wijk Kortendijk A. De 40-jarige bewoonster van het pand was het huis uit gevlucht, nadat haar 36-jarige vriend haar had bedreigd. Toen de vrouw met haar kinderen in de auto wilde wegrijden sprong de man op de motorkap en begon tegen de ruit te slaan, aldus de verklaring van de vrouw. Ze wilde geen aangifte doen.
De politie heeft in de woning van het stel de man aangehouden in verband met huiselijk geweld. Hij is in verzekering gesteld.

HUIJBERGEN: Donderdag kreeg de politie tegen 04.30 uur melding van huiselijk geweld. In een woning in Huijbergen was de ex-vriend van de bewoonster binnengedrongen. De man had een ruit vernield en was zo binnen gekomen. Hij kwam een aantal spullen ophalen en had tijdens een woordenwisseling met de 23-jarige bewoonster ook tegen een salontafel getrapt. De politie hield de 21-jarige man uit Huijbergen aan in zijn ouderlijke woning in Tholen. Hij is ingesloten voor verhoor.

Vrouw en hondje gewond bij eenzijdig ongeval

LANGEWEG: Bij een ongeval raakten donderdag rond het middaguur een 45-jarige vrouw uit Oosterhout en een labradorpup gewond. De vrouw, bestuurster van een personenauto, wilde volgens getuigen, op het Knooppunt Zonzeel van rijbaan wisselen om verder te rijden over de A16. Na het verwisselen van rijbaan zou het voertuig zijn gaan slingeren en reed het talud af. Hierbij werd een lantaarnpaal omver gereden. In eerste instantie was er sprake van een beknelling. De vrouw bleek niet bekneld in het voertuig. Gezien de ernst van de melding werd een traumahelikopter opgeroepen. Deze kon naast de snelweg op de groenstrook landen.
De vrouw is met onbekend letsel naar het academisch ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Voor de pup is de dierenambulance opgeroepen. Deze heeft het beestje voor behandeling meegenomen.
De snelweg werd tijdens de werkzaamheden van de hulpdiensten
gedeeltelijk afgesloten. Rijkswaterstaat is in kennis gesteld van het ongeval in verband met de omver gereden lantaarnpaal.

Politienieuws via Twitter

TILBURG: De politie Midden en West Brabant is begonnen met Twitter. Alle persberichten die de politie op haar eigen website plaatst, zijn vanaf nu ook via Twitter te volgen.

Via Twitter kunnen gebruikers korte berichtjes publiceren, die weer door anderen gelezen kunnen worden. Iedereen die op internet een Twitter-account aanmaakt, kan zich abonneren op de berichtgeving van de politie Midden en West Brabant door http://twitter.com/politiemwb te gaan volgen. Op de eigen website van de politie www.politiemwb.nl staat hierover meer informatie.
De berichtjes kunnen niet alleen gelezen worden op een PC, maar ook op andere communicatiemiddelen, zoals bepaalde GSM's of Pocket-PC's.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 13-08-2009 16:13 | © Regio Midden en West Brabant |