Pearl Jam albumaanbieding en support act

Britain's best band: Starsailor

Dé combi tussen heavy metal en rockabilly

Rockdinosauriers in de WATT

Mojo mailing stopt!

Pearl Jam albumaanbieding en support act Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat op vrijdag 18 september 'Backspacer', het gloednieuwe album van Pearl Jam verschijnt. Op de website van Pearl Jam kun je online al audio van de eerste single van het nieuwe album beluisteren. Ga naar de website van Universal als je op de hoogte gehouden wilt worden van het laatste nieuws omtrent het album en ontvang een speciale Pearl Jam aanbieding!

13 Augustus staat de superband op het podium van de Rotterdamse Ahoy. Voordat Pearl Jam het podium van Ahoy betreedt, zal de Britse indie-rockband Gomez het publiek muzikaal opwarmen.

Meer info over Gomez.

Britain's best band: Starsailor Starsailor brak al met hun debuut internationaal door en werd zelfs verkozen tot "Britain's best new band". Hits als Alcoholic, Four To The Floor, Fever en In The Crossfire zette hen stevig op de muzikale wereldkaart in het rijtje van Oasis, Keane, Coldplay en Travis.

Zaterdag 19 september 2009

Effenaar - Eindhoven

Entree: ¤20 (exclusief servicekosten)

Aanvang: 19.00 uur

Maandag 28 september 2009

Melkweg - Amsterdam

Entree: ¤22 (exclusief lidmaatschap)

Aanvang: 20.30 uur

De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.effenaar.nl en www.melkweg.nl

Dé combi tussen heavy metal en rockabilly Een snoeiharde kruising tussen Elvis Presley, Johnny Cash, Danzig, Life Of Agony en Metallica. Dat kunstje flikken ze dit jaar op Pinkpop en als voorprogramma van Metallica tijdens de najaarstour. Maar gelukkig slaat Volbeat ook de clubs in Nederland niet over!

Zaterdag 28 november 2009

Go Planet - Enschede

Entree: ¤27,50 (exclusief servicekosten)

Aanvang: 19.30 uur

Zondag 29 november 2009

013 - Tilburg

Entree: ¤27,50 (exclusief servicekosten)

Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.goplanetevents.nl en www.013.nl

Rockdinosauriers in de WATT Tijdens eerdere reünieshows in Nederland bewees Dinosaur Jr dat het meer is dan nostalgie wat de band oproept. Hun soms wel 20 jaar oude songs zijn tot op de dag van vandaag relevant. En met de nieuwe songs bewijst de band het heilige vuur nog niet te hebben verloren!

Woensdag 26 augustus 2009

WATT - Rotterdam

Entree: ¤16 (exclusief servicekosten)

Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.watt-rotterdam.nl

Mojo mailing stopt! Nog een paar weken en dan is het mojo.nl zoals je het kent er niet meer. Misschien dat je al eens op onze website hebt gelezen over de verandering van mojo.nl. Over een tijdje vind je op de website van Mojo alleen nog info over Mojo Concerts en onze business-to-business activiteiten. Voor alle info en het kopen van concertkaarten kun je dan alleen nog terecht op www.livenation.nl.

Wat betekent dit voor de nieuwsbrieven? Dat je over een aantal weken geen wekelijkse Mojo mailtjes meer zult ontvangen. Vrees niet voor een lege mailbox of het te laat op de hoogte zijn van onze concerten en clubshows. Om de laatste concertinformatie te blijven ontvangen, meld je je aan als lid bij Live Nation. Als je een Mijn Live Nation account hebt aangemaakt kun je bij 'Mijn abonnementen en locaties' aangeven welke nieuwsbrieven jij wilt ontvangen (zoals hier). Selecteer de Dutch newsletter om de LN Weekly - onze wekelijkse mailing over alle grote concerten - te ontvangen. Wil je ook op de hoogte blijven van alle interessante shows in de Paradiso's, WATT's en 013's van het land, dan meld je je (ook) aan voor de Clubmailing.

Met de Live Nation Clubmailing ben je niet alleen op de hoogte van de leukste clubshows, maar we verwennen je ook regelmatig met kaarten. Deze week verloten wij onder de clubmailing lezers kaarten voor Volbeat in 013 en Starsailor in Effenaar én in de Melkweg. Behalve aangemeld zijn voor de Live Nation Clubmailing hoef je niets te doen om kans te maken op deze kaarten!