Gemeente Brummen


Rondkomen in Brummen? Uw mening telt!

(Oorspronkelijke publicatie datum: 13-08-2009)

De gemeente Brummen is bezig om haar minimabeleid te actualiseren. Op dit moment is een ambtelijke nota Rondkomen in Brummen 2009 2012 gereed. Voordat het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad over deze nota besluiten wil de gemeente Brummen eerst graag van u horen wat uw mening is.

Voorstel nieuwe maatregelen
In deze nota worden onder andere voorstellen gedaan voor een tweetal nieuwe maatregelen: een bijdrage voor ouderen, chronisch zieken en gehandicapten en het verstrekken van een computer aan gezinnen met schoolgaande kinderen. In deze nota staan óók voorstellen om de inwoners van Brummen beter te gaan informeren en om het aanvragen van een bijdrage voor u eenvoudiger te maken.

Uw mening telt
Voordat het college van B&W en de gemeenteraad over deze nota besluiten wil de gemeente Brummen eerst graag van u horen wat uw mening is. Daarom nodigen wij u uit voor:

1. een chat met wethouder Geert van Klinken Dit kan op maandag 7 september 2009 van 13.30 tot 14.30 uur. U kunt direct met wethouder van Klinken chatten om hem te laten weten hoe u over de plannen van de gemeente denkt. U kunt reageren op stellingen en u kunt hem natuurlijk ook vragen stellen. U logt eenvoudig in via deze site. U kunt ook gratis chatten vanuit de bibliotheek in Brummen en Eerbeek. Onder de deelnemers aan de chat wordt een Ipod verloot.

2. een interactieve bijeenkomst
Deze vindt plaats in het gemeentehuis van Brummen ook op maandag 7 september 2009 van 19.30 tot 21.00 uur. De gemeente Brummen hoort graag van u wat uw mening is, wat u van de voorstellen vindt. Vanaf 19.00 uur staat de koffie en thee voor u klaar. Eerst wordt er een korte toelichting gegeven op de voorstellen van de gemeente. Daarna bent u aan de beurt. Anneke van de Ven bespreekt aan de hand van stellingen diverse onderwerpen met u en vraagt naar uw mening.

Ja, ik meld mij graag aan!
U kunt zich alvast aanmelden per email via:
rondkomeninbrummen@brummen.nl

Meer informatie
U kunt de nota Rondkomen in Brummen 2009 2012 hier downloaden. U kunt de nota ook thuis gestuurd krijgen. Hiervoor stuurt u een email naar: rondkomeninbrummen@brummen.nl of belt u telefoonnummer (0575) 56 82 01 of (0575) 56 85 33.

Besluitvorming
Het voornemen is dat het college van B&W op 22 september 2009 de nota bespreekt. Naar verwachting neemt de gemeenteraad op 29 oktober een besluit over de nota Rondkomen in Brummen 2009 2012.