Ingezonden persbericht



Daalderop introduceert
Kokend, warm én koud water uit 1 kraan!

Daalderop, de fabrikant van kwaliteitsboilers en -combitoestellen, speelt met de introductie van de unieke 3-in-1 kraan in op comfort en design in de keuken.

Het systeem wat Daalderop aanbiedt bestaat uit de unieke, gepatenteerde 3-in1-kraan en een compacte keukenboiler, de Close-In Boily.

Unieke, stijlvolle 3-in-1 kraan

De 3-in-1 kraan 'Modern' is de nieuwste aanwinst van Daalderop in het assortiment kokend waterkranen. Als enige levert Daalderop deze unieke kraan, waarmee u zowel koud, warm én kokend water tapt! Dat biedt de gebruiker comfort waar men elke dag weer plezier van heeft. De design kraan is goed te combineren bij iedere keukenstijl. De 3-in-1 kraan maakt direct kokend water ook mogelijk in de bestaande keuken. De kraan past op het bestaande kraangat van de huidige keukenkraan, dus een extra gat is niet nodig!

Direct kokend water

De Close-in® Boily levert direct kokend water. Voor thee, het sneller koken van voedsel of bijvoorbeeld het desinfecteren van keukengerei. Heel makkelijk, het bespaart tijd en water.

Extra werkruimte in de keuken

Het gehele Close-in Boily systeem bespaart en creëert ruimte in de keuken. De 3-in-1 kraan vervangt de huidige keukenmengkraan en dat brengt rust en ruimte op het keukenblad. De waterkoker of fluitketel kan worden opgeruimd en men heeft zelfs geen aparte kokend waterkraan nodig. De compacte kokend waterboiler - de Close-in Boily - past onder het keukenkastje en neemt geen kastruimte in.

Uiterst veilig

De kokend waterkranen zijn uitgerust met een (kind)veilige druk-draai-knop met terugslagveer. Deze gepatenteerde techniek heeft als belangrijkste voordeel dat er niet onbedoeld kokend water getapt kan worden. Mocht het toch misgaan, dan zal men van schrik de draaiknop loslaten. De terugslagveer treedt in werking en de uitstroom stopt onmiddellijk. De 3-in-1 kraan bevat daarnaast nog een extra techniek: het zogenaamde buis-in-buis systeem. Dit systeem houdt het kokend water volledig gescheiden van het warme en koude water, en zorgt er ook nog eens voor dat de kraanhuls zelf niet kokend heet wordt. Daarnaast is de kraan voorzien van een geïsoleerde uitloop.

Daalderop blijft innoveren met duurzaam watercomfort in huis.



---- --