Ingezonden persbericht


Jan Vermeiren eerste Belg die na Amazon nu ook Nederland verovert

Nadat het boek "Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken" in de USA de top heeft bereikt, is dat nu ook het geval in Nederland. In maart 2009 bereikte de Engelstalige versie van het boek al de top posities in maar lieft 2 rubrieken ("Sales & Selling" en "Job Hunting & Careers") op de Amerikaanse website www.amazon.com. Verleden zaterdag was het de beurt aan de Nederlandstalige versie om op de website www.managementboek.nl het hoogste schavot te halen. Het is de eerste keer dat een Belgische auteur hierin slaagt.

"De reden van het succes van "Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken" is dat veel mensen ondertussen wel een profiel met enkele connecties hebben op LinkedIn, maar niet altijd weten wat er mee te doen. Het boek bevat o.a. een eenvoudig en kort stappenplan hoe LinkedIn kan worden ingeschakeld om echt resultaat te halen wanneer iemand op zoek is naar een nieuwe baan, nieuwe klanten, medewerkers, leveranciers of experts", vertelt auteur Jan Vermeiren, die in juli nog door het Belgische blad Vacature als het voorbeeld van een succesvolle business goeroe werd genoemd.

Voor een gratis light versie van het boek, ga naar www.hoe-linkedin-nu-echt-gebruiken.com

Jan Vermeiren is de oprichter van Networking Coach. Na de best seller "Let's Connect!" is "Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken" zijn tweede boek waarin hij de dynamieken van netwerken blootlegt. Samen met zijn team van Networking Coach geeft Jan presentaties en opleidingen op het vlak van netwerken en referrals. Klanten zijn zowel grote organisaties zoals Deloitte, IBM, ING, Mobistar, Nike, SAP, Sun en Vlerick Leuven Gent Management School als kleine bedrijven en freelancers.



Links:

- Screenshots van de verkoopposities op managementboek.nl en amazon.com: www.hoe-linkedin-nu-echt-gebruiken.com/nl-press.html
- Vermelding Vacature: http://issuu.com/vacature_references/docs/binder_20090718/12?mode=a_p