Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Team Twins zoekt modellen voor Las Vegas

DALEN - Twee jonge vrouwen krijgen een kans uit duizenden om als model van Team Twins Hair & Beauty in Dalen de Benelux te vertegenwoordigen in Las Vegas. Team Twins Hair & Beauty is namelijk op zoek naar kappersmodellen tussen de 21 en 25 jaar, die tussen 23 en 29 oktober de creaties willen tonen tijdens de Goldwell Trend Zoom Color Challenge '09 in de Amerikaanse gokstad Las Vegas.

De Goldwell Trend Zoom Color Challenge '09 is een prestigieuze prijs in de kapperswereld. Meer dan 1200 kappers uit de hele wereld zijn uitgenodigd om dit evenement in de 'hoofdstad van het amusement' bij te wonen.

Als winnaar van de voorronde in Benelux mag het Team Twins Hair & Beauty haar vakkennis en talent tonen in Las Vegas. De hairstylist die de internationale jury het beste kan overtuigen ontwikkelt samen met Goldwell de Trend Zoom Collection voor 2011. In mei van dit jaar wonnen Lisette Schuiling en Rebecca Hoogeveen van Team Twins Hair & Beauty de Coiffure Award in de categorie Haircolor Technician of the Year.

Meer informatie is te vinden op de website www.team-twins.nl. Via deze site of telefonisch (0524) 552111 is het voor de kandidaat-modellen mogelijk om zich aan te melden.

---



Ingezonden persbericht