Ingezonden persbericht

NIEUWS
Computerweg 22
NL-3542 DR Utrecht

PERSBERICHT

Utrecht, 13 augustus 2009

Tech Data legt de lat hoger met InTouch v.10

Met de nieuwste release van het marktleidende e-commerce systeem kunnen resellers sneller en goedkoper online producten vinden en bestellen.

Tech Data heeft een belangrijke nieuwe versie gelanceerd van haar e-commerce-portal (InTouch) die resellers krachtige nieuwe functies biedt. Hiermee kunnen ze eenvoudiger en sneller de gewenste producten vinden, hun orderverwerking stroomlijnen, kosten besparen en hun concurrentiepositie verbeteren.

De nieuwe e-commerce-tool heeft een breed pakket krachtige nieuwe functies, waaronder uitgebreide zoekmogelijkheden die het voor resellers eenvoudiger maken de producten die ze nodig hebben, snel en efficiënt te vinden, specificeren en bestellen. De aangepaste gebruikersinterface biedt een gebruikerservaring van hoge kwaliteit. Bovendien is de navigatie volledig vernieuwd, met intuïtieve schermen en menu's die zo zijn ontworpen dat ervaren gebruikers snel hun weg door het systeem kunnen vinden en nieuwe gebruikers aan de hand worden genomen met heldere en eenvoudige instructies.

"Al deze uitbreidingen maken InTouch v.10 nog gebruiksvriendelijker en handiger voor resellers," volgens Craig Partington, EMEA-directeur eBusiness van Tech Data, "De nieuwe e-commerce omgeving is ontworpen om een sterk verbeterde gebruikerservaring te bieden. Wij hebben veel aandacht besteed aan feedback van klanten en het resultaat is een versie die veel sneller en makkelijker in het gebruik is en resellers een slim en professionele tool in handen geeft waarmee ze het hele proces van het vinden en bestellen van producten van Tech Data kunnen stroomlijnen, zodat ze hun zakelijke kansen optimaal kunnen benutten."

Door de nieuwe verbeteringen van InTouch zal Tech Data haar leidende positie als leverancier van online tools en diensten aan resellers en partnerleveranciers behouden. InTouch v.10 is de norm voor gebruiksgemak en doelmatigheid. Deze nieuwste verbeteringen maken het tot een nog waardevollere tool, waarmee resellers kosteneffectief zaken kunnen doen en hun klanten het allerbeste productassortiment met de hoogste leverbaarheid kunnen bieden en waarmee ze toegang hebben tot uitgebreide productinformatie, zodat ze beter kunnen inspelen op de wensen van hun klanten.

Producten zijn gerangschikt in een aantal categorieën, zodat ze makkelijker kunnen worden gevonden en vergeleken, en snelle navigatie en zoekopties zijn op elk scherm altijd binnen handbereik. Gebruikers kunnen ook zoeken in het volledige assortiment geavanceerde configuratietools van Tech Data, waaronder HP Top Config, License Online en Supplies Online. Al deze diensten zijn ook snel bereikbaar via de menu-opties. Acties en aanbiedingen zijn goed zichtbaar en eenvoudig bereikbaar.

De verbeterde navigatie maakt het voor gebruikers ook gemakkelijk om specialistische en zakelijke informatie te vinden, evenals informatie over producten en leverbaarheid. De overgang van zoeken naar bestellen is gestroomlijnd, en dankzij contextueel contentbeheer zijn links naar relevante onderdelen op elk moment beschikbaar.

Voor meer informatie met betrekking tot InTouch v.10 kunt u terecht op www.techdata.nl

Over Tech Data
Tech Data Nederland B.V. is onderdeel van Tech Data Corporation (Nasdaq: TECD), opgericht in 1974 en een vooraanstaand wereldwijd aanbieder van IT-producten, logistiek management en overige diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf (105e plaats) en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 90.000 technologie-resellers in de Verenigde Staten, Canada, het Caraïbisch Gebied, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten. Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat technische ondersteuning, financieringsmogelijkheden en configuratiediensten, alsmede een volledige serie bekroonde oplossingen op het gebied van e-commerce. Het bedrijf heeft het afgelopen boekjaar, dat eindigde op 31 januari 2008, voor 23,4 miljard USD aan verkopen gerealiseerd. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.techdata.nl