Mojo Concerts

Pearl Jam rockt Rotterdam

Oorspronkelijk heetten ze Mookie Blaylock, de bijnaam van een bekende Amerikaanse basketballer. Maar onder die naam kunnen we ze in de muziekgeschiedenisboeken niet terugvinden. Als Pearl Jam veroverden Eddie Vedder & co vanaf de jaren '90 keihard de hele wereld. De grungeband doet slechts een handjevol optredens in Europa en in Rotterdam gaan zij de spits van de Europese tour afbijten.

Om toch nog even terug te grijpen naar vervlogen tijden noemde Pearl Jam het eerste album 'Ten', naar het rugnummer van Mookie Blaylock. Het album ging in totaal 12 miljoen keer over de toonbank en werd eerder dit jaar geremasterd uitgegeven in een special edition. Fans zullen nog even moeten wachten op nieuw werk, want het gloednieuwe album zal deze herfst uitkomen.

In Nederland gaf Pearl Jam 2 jaar geleden een onvergetelijke show in het Goffertpark. Dat de aankomende show van Pearl Jam in de Rotterdamse Ahoy wederom legendarisch zal zijn staat nu al vast!

Donderdag 13 augustus 2009
Ahoy - Rotterdam
Entree: ¤59 (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop voor Pearl Jam start vrijdag 8 mei om 10.00 uur via: www.livenation.nl en 0900 - 1010 2020 (45 cpm). Maximaal 4 kaarten per persoon.

Let op: Presale voor Live Nation members a.s. donderdag van 10.00 tot vrijdag 10.00 uur!