Gemeente Andijk


* Omdat dit nooit meer mag gebeuren

Omdat dit nooit meer mag gebeuren

07 aug 2009
Heel Andijk is deze week enorm geschrokken van de plotselinge dood van Joost Deen. Daarom wordt er een samenzijn georganiseerd. Wij delen ongeloof, verwarring, verdriet en medeleven met de familie van Joost.

Het is schrijnend wanneer jongeren zoals Joost geen andere uitweg zien. Wanneer jong zijn en een fantastische toekomst samengaan met heel andere gedachten. De vele reacties die ik vanuit het dorp heb gekregen zijn de aanleiding om u uit te nodigen met elkaar in gesprek te gaan. Want het liefst willen we toch allemaal dat dit nooit meer gebeurt. En dat we naast drugs en alcoholproblemen oog krijgen voor de problemen waar jongeren in onze omgeving zichtbaar en onzichtbaar mee te kampen hebben.

Heel graag nodig ik u namens de gemeente Andijk uit om met u in gesprek te gaan op donderdag 13 augustus a.s., om 20.00 uur in dorpshuis Cultura. Bij het samenzijn zullen de politie, medewerkers van de GGZ, medewerkers van de Brijder stichting en ikzelf aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden of om uitleg te geven.

Ik hoop dat wij de onrust samen een plek kunnen geven. Door met elkaar in gesprek te gaan. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Astrid Streumer

Gemeente Andijk | Middenweg 73 | 1619 ZG | info@andijk.nl | www.andijk.nl |