Ingezonden persbericht


16 juli 2009

Persbericht

Jo de Rijck geeft
kindervoorstelling in Zelhem

Cabaretier Jo de Rijck geeft op vrijdag 14 augustus een kindervoorstelling voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Het stuk heet 'Tijger ontsnapt' en wordt om 18.30 uur gespeeld op christelijk vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd.

In de voorstelling speelt Tim die één grote droom heeft: artiest worden in een circus. Van de directeur mag hij helpen met de tijgers. Wanneer hij op een dag probeert de tijgers te temmen, ontsnapt zijn lievelingstijger. Dit is de start van een spannende zoektocht. Een verhaal over vriendschap en vergeving. De voorstelling wordt afgewisseld met speciale effecten, goochelen, circustechnieken, mime, publieksinteractie en heel veel humor. Een boeiende en afwisselende voorstelling die de kinderen erg aanspreekt en intussen stiekem de volwassenen laat meegenieten.

De voorstelling wordt gespeeld door cabaretier Jo de Rijck. In 2007 betreedt Jo voor het eerst een cabaretfestival op Nederlandse bodem. Hij weet direct iedereen mee te slepen. De jury is van hem overtuigd en hij wint de juryprijs. In hun reactie zeggen ze het volgende: 'Jo deed alles goed. Behalve zingen. Maar dààr maakte hij dan weer een steengoede grap over.' Sindsdien treedt Jo de Rijck op in heel Nederland met zowel kindershows and cabaretieravonden voor volwassenen.

Kaarten voor dit kindertheater zijn ¤ 5,00 per stuk en zijn aan de deur verkrijgbaar. De voorstelling vindt plaats op De Betteld aan Aaltenseweg 11 te Zelhem. Meer informatie hierover is te vinden op www.betteld.nl.

Einde persbericht