Ingezonden persbericht


Nieuw linnengoed voor Villa Pardoes

KAATSHEUVEL - Woensdag 12 augustus is er een nieuw contract getekend tussen de Tilburgse Textielreiniging en Villa Pardoes. Vanaf 2003 steunt de Tilburgse onderneming het vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte en hun gezin door jaarlijks de wekelijkse was gratis te verzorgen voor Villa Pardoes. Dit jaar gaat dat veranderen en krijgt Villa Pardoes al het linnengoed voor de bedden gesponsord en een fikse korting op de kleine en grote wasjes voor een periode van 3 jaar.

Tilburgse Textielreiniging
"Hopelijk is onze hulp voor de Villa een drijfveer voor andere organisaties om ook te helpen. Ik wil graag iets voor de gezinnen die bij Villa Pardoes verblijven, betekenen. Ik ben vader van drie gezonde dochters en het grijpt me erg aan dat er ook kinderen zijn die een levensbedreigende ziekte hebben" aldus Jos Vermeulen, directeur van de Tilburgse Textielreiniging.

Nieuw linnengoed
"Al jaren is de Tilburgse Textielreiniging een van onze grote vaste sponsoren, en zijn we ontzettend blij dat ze naast de korting op het wassen ook nog iets extra's voor de Villa willen doen door alle huisjes te voorzien van nieuw linnengoed. Wij hopen dan ook dat de samenwerking tussen ons nog vele jaren blijft bestaan" aldus Peter Persoon, directeur Villa Pardoes.

Villa Pardoes
Kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte en hun ouders, broertjes en zusjes genieten sinds ruim acht jaar gratis van een unieke week vakantie in Villa Pardoes. Het verblijf heeft ruimte om jaarlijks 400 gezinnen te ontvangen voor de vakantie van hun leven. Acht vakantiehuisjes met thema's zoals Sneeuwwitje, Barbie, Ridder en Space vormen samen een sprookjesachtig slakkenhuis, waar alles voor een leuke vakantie voorhanden is. Een herinnering die blijft!

Een gratis verblijf van de gezinnen in Villa Pardoes kost natuurlijk geld en moet dan ook gefinancierd worden. Een week verblijf van een gezin in Villa Pardoes kost zo'n E 2.000,-. Voor E 16.000,- kan de hele Villa voor een week geadopteerd worden en kunnen acht gezinnen met een kind met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte gratis vakantie vieren in Villa Pardoes. Voor E 25,-- per jaar kan men particulier donateur van Villa Pardoes worden. Voor meer informatie over donateurschap of inzamelingsacties kijk op www.villapardoes.nl.

Kaatsheuvel, 24 juni 2009



Ingezonden persbericht