Duizendste geregistreerde bezoeker op 1001interimjobs.nl

14/08/2009 10:14

Offsite / 1001managers.nl

Nadat de website 1001interimjobs.nl afgelopen juni startte met de bezoekersregistratie heeft zich op 14 augustus (dus binnen 2,5 maand) de duizendste gebruiker aangemeld.

De website biedt een actueel overzicht van interim-vacatures voor hoger opgeleide professionals. Deze vacatures zijn afkomstig uit meer dan 100 verschillende bronnen.

Onder de websites die de redactie van 1001interimjobs.nl volgt bevinden zich zowel sites van interim-management bureaus als algemene aanmeldsites voor interim-vacatures. Tot de eerste categorie behoren onder meer de sites van de bureaus FunktieMediair, K+V, Yer, Balance, Michael Page en Voxius. Voorbeelden van algemene aanmeldsites zijn Freelance.nl, Intermediair, AdInterim.org, Interim Netwerk, de Juridische Banenbank, InInterim.nl en You2b.

1001interimjobs.nl richt zich op hoger opgeleide zelfstandige professionals, zoals zelfstandige interim-managers, marketing & sales managers, juristen, financieel specialisten, bouwkundig ingenieurs, ICT-ers, HR adviseurs, trainers en coaches, projectleiders, communicatie specialisten en logistiek managers.

Uniek aan 1001interimjobs.nl is het redactionele toezicht dat ervoor zorgdraagt dat elke interim-vacature slechts één keer wordt gepubliceerd met verwijzing van de vindplaats(en) van de vacature.

Daarnaast worden uitsluitend vacatures geplaatst die voor de doelgroep interessant zijn en waarvoor een uurtarief van minimaal 60 euro gangbaar is (met uitschieters tot 150 euro).

De redactie checkt twee keer per week of vacatures nog actueel zijn.

Elke werkdag worden op 1001interimjobs.nl gemiddeld 22 verwijzingen naar nieuwe interim-vacatures gepubliceerd.

1001interimjobs.nl is een initiatief van interim-bureau Offsite / 1001managers.nl. Dit bureau bemiddelt sinds 1999 hoger opgeleide ZZP-ers naar opdrachten binnen bedrijven en (semi-) overheidsinstellingen in geheel Nederland. Offsite / 1001managers.nl heeft een kandidatenbestand van bijna 4.000 zelfstandige interim-managers, adviseurs en specialisten op vrijwel elk gebied, en beschikt daarmee over één van de grootste en breedst gesorteerde kandidatenbestanden in Nederland. Bovendien is Offsite / 1001managers.nl door een uitgekiend werkproces in staat de bemiddelingskosten te beperken tot 9% van het klanttarief, waardoor de bemiddelingskosten gemiddeld ruim drie keer zo laag liggen als bij andere interimbureaus.





http://www.1001interimjobs.nl