Gemeente Hoorn

Zaterdag 15 augustus: Alcoholvrij feest tijdens Hoornse kermis

Radio NL komt zaterdag 15 augustus naar Hoorn. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn op de Noorderveemarkt Nederlandstalige meezingers te horen. Iedereen kan kosteloos genieten van de 28 artiesten die optreden. In het kader van het project Jeugd en Alcohol is het feest alcoholvrij. Dit muzikale evenement organiseert de gemeente Hoorn samen met Radio NL. Het feest is voor iedereen gratis toegankelijk. Er zijn optredens van landelijk bekende artiesten, spelletjes, weggeefacties en nog veel meer.

Alcoholvrij
De tien West-Friese gemeenten werken samen in het project Jeugd en Alcohol om het alcoholgebruik onder jongeren terug te dringen. In het kader daarvan wordt er geen alcohol geschonken tijdens dit evenement. De Radio NL Zomertoer trekt een groot publiek, waaronder veel jongeren. Daar hoort dus geen alcohol bij. Bezoekers kunnen er frisdrank en iets te eten kopen. De vrolijke muziek brengt de toeschouwers vanzelf wel in een feeststemming.

Artiesten
Tussen 12.00 en 17.00 uur treden maar liefst 28 artiesten op voor jong en oud. Glennis komt, evenals de Drentse Rock & Rollband Mooi Wark en de populaire zanger Wolter Kroes. Maar ook Frans Duijts, Monique Smit, Peter Beense en Rob Ronalds nemen deze middag plaats op het podium. Kijk op www.radionl.fm voor de complete line-up. Laatste wijziging van deze pagina: 12 augustus 2009