Ingezonden persbericht


16 juli 2009

Persbericht

Free@Last geeft concert in Zelhem

De maatschappij heeft deze generatie de generatie nix genoemd, maar Free@Last gelooft dat het een machtige generatie is met veel potentie. In een anderhalf uur durend event biedt Free@Last op zaterdag 15 augustus een programma aan met drama, multimedia, optredens, (a)live!! Band en dansformatie Reflection. Het concert vindt plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

Free@Last is een jongerenevent uit Zwijndrecht en wordt georganiseerd door de jeugd van christelijke gemeente Nehemia Ministries. Free@last wil jongeren helpen het maximale eruit te halen. Zij daagt jongeren uit samen met anderen hun bestemming in kaart te brengen en anders naar hun toekomst te kijken.

Het event dat geschikt is voor jongeren van 12 tot en met 25 jaar heeft als thema Caught in the Middle. Waar moet je als jongere naar toe? Wat wil je? Ben je als jongere de eeuwige twijfelaar, of durf je keuzes te maken?

Kijk voor meer info over Free@Last op www.freeatlast.nl. Kaarten voor dit concert dat om 20.00 uur begint zijn ¤ 5,00 per stuk en zijn aan de deur verkrijgbaar. De Betteld is gelegen aan Aaltenseweg 11 te Zelhem. Meer info over dit concert kan worden gevonden op www.betteld.nl.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht