Onderhoudslader.nl introduceert het nieuwe model PowrMover 1XL

PAPENDRECHT, 20090815 -- Met trots introduceert Onderhoudslader.nl het nieuwe model van de PowrMover 1XL. De Powrmover wordt bij ons alleen nog maar verkocht met de nieuwe elektronica, model 2009-FM. De elektronica en software zijn verbeterd en er zijn nieuwe unieke eigenschappen toegevoegd. De werking van de afstandsbediening is verbeterd en de kracht van de mover is geoptimaliseerd. De nieuwe functies hebben tot gevolg dat u uw caravan preciezer kunt manoeuvreren, de mover veiliger is en er meer comfort is bij het bedienen van de mover.


Wij raden u aan de mover te combineren met een hoge kwaliteits AGM accu van Optima. Een Optima accu kan niet lekken of stinken, is veel kleiner en al snel 10 kg lichter dan een traditionele loodzuuraccu en is beter uitgerust voor deze toepassing.

Een complete set bestaande uit een PowrMover met Optima accu, Ctek XS3600 acculader en accuklemmen kost bij ons slechts 1.299,- euro. Dit betekent een korting op de consumenten adviesprijs van bijna 450,- euro. U kunt al onze producten online terugvinden op www.onderhoudslader.nl.




Onderhoudslader