Ingezonden persbericht


iFactors opent zesde Apple Premium Reseller winkel in Leiden

Leiden, 13 augustus 2009 - Zaterdag 15 augustus opent iFactors om 10.00 uur op feestelijke wijze de deuren van de zesde Nederlandse Apple Premium Reseller winkel in Leiden, gelegen aan Haarlemmerstraat 197. Het is de grootste en meest spectaculaire iFactors winkel van Nederland. Het publiek krijgt de gelegenheid om Apple's innovatieve producten te leren kennen en uit te proberen in een vriendelijke en professionele omgeving. Het complete aanbod van Mac computers, iPhone's en iPod's zal beschikbaar zijn in deze winkel, alsmede een ruim aanbod van accessoires.

"We zijn ontzettend trots op onze nieuwste winkel. Dit wordt onze grootste en mooiste winkel, het overtreft alles wat we tot nu toe hebben neergezet," aldus Bas Dorst, directeur van iFactors. "Het is inmiddels de zesde iFactors winkel van Nederland, en de ervaring leert dat het een drukke openingsdag gaat worden. Vanwege onze verwachtingen van deze nieuwe winkel, maar ook gezien de reacties die we hebben ontvangen."

Dorst: "Wat een warm welkom in Leiden! Tijdens de verbouwing hebben we ontzettend veel spontane reacties gekregen van het winkelend publiek, die zich massaal verheugen op de opening van de winkel. Van Applegebruikers van het eerste uur, tot nieuwsgierige stadsbewoners die ons feliciteren met onze groei."

Opening iFactors Leiden zaterdag 15 augustus
iFactors biedt het publiek op de openingsdag diverse verrassingen. Professionele skate dancers, onder wie voormalig Europees Kampioen skate dance en succesvol choreograaf Ayke van Os, geven doorlopend shows op straat. Hierbij brengen ze de nieuwe winkel en de winactie 'Kraak de code' onder de aandacht van het publiek. Met een unieke code kan de kluis met cijferslot in de winkel geopend worden. Zo worden 25 iPod Nano's op de openingsdag vergeven. Ook kan het winkelend publiek gedurende de dag doorlopend seminars volgen van een half uur, waarbij ze van experts uitleg krijgen over diverse Apple producten. Tot slot biedt iFactors een top 15 van openingsaanbiedingen.

Zelf proberen en leren
In de Apple Premium Reseller winkels kunnen bezoekers zelf producten uitproberen, zoals de vierde generatie iPod nano, verkrijgbaar in negen kleuren, en de nieuwe tweede generatie iPod touch, die uitermate geschikt is voor muziek, films en spelletjes. Apple Premium Resellers bieden naast service en advies regelmatig demonstraties en trainingen om klanten te helpen het maximale uit hun aankopen te halen.

Aanbod iFactors winkel
In de nieuwe iFactors winkel werken vakkundige experts die bezoekers begeleiden en informeren over de nieuwste Apple producten, zoals de MacBook familie, de 'groenste' MacBooks ooit met unibody enclosure, en de MacBook Pro 17-inch met revolutionaire ingebouwde batterij die tot 8 uur werkt op een enkele oplading. Alle nieuwe Macs worden standaard geleverd met iLife '09, waarmee foto- en videobewerking, en het leren bespelen van instrumenten een stuk eenvoudiger en leuker wordt.


Ingezonden persbericht