Politie Noord- en Oost Gelderland

Didam - Man aangehouden voor inbraak                      

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 15 augustus een 45-jarige man uit de gemeente Montferland aangehouden voor inbraak. De man werd op heterdaad betrapt nadat een oplettende getuige de politie alarmeerde.


De politie ontving de melding rond 03:05 uur. Een oplettende getuige zag dat de man zich verdacht gedroeg bij een cafetaria aan de Wilheminastraat in Didam en alarmeerde de politie. Ter plaatse troffen de agenten de 45-jarige man aan. Hij bleek in het bezit te zijn van een inbrekerswerktuig. Ook bleek dat er een ruit van de cafetaria was geforceerd. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is voor nader verhoor ingesloten. De politie onderzoekt de inbraak.

Doetinchem - Vrouw gewond na val van fiets                

Een 79-jarige vrouw uit Doetinchem is vrijdagmiddag 14 augustus gewond geraakt nadat zij met haar fiets ten val was gekomen. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.


Het ongeval gebeurde rond 17:45 uur. De vrouw kwam door onbekende oorzaak ten val toen zij over de Hofstraat in Doetinchem fietste. Het personeel van een bij toeval passerende ambulance schoot de vrouw direct te hulp. Ze werd vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

Geesteren - Quad weggenomen bij inbraak                   

Op vrijdagmiddag 14 augustus is er ingebroken in een boerderij aan de Geesterse Broekweg in Geesteren. Bij de inbraak is er een quad weggenomen.


De bewoners waren enkele uren afwezig en ontdekten de inbraak bij thuiskomst. Men is binnengekomen door een deur te forceren. De politie heeft de inbraak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --