Politie Noord- en Oost Gelderland

Twello - Duo aangehouden voor auto-inbraak                

In de nacht van vrijdag op zaterdag 15 augustus heeft de politie twee mannen aangehouden voor een auto-inbraak.


De politie ontving de melding rond 01:55 uur. Een oplettende getuige zag dat er werd ingebroken in een geparkeerde auto aan de Oude Veldjes in Twello. Het signalement van de mannen werd doorgegeven aan de politie. Een andere getuige is op zoek gegaan naar de mannen en trof ze in de nabije omgeving. Hij gaf de locatie door aan de politie waardoor het duo kon worden aangehouden. De mannen, 23- en 27-jaar, beiden afkomstig uit de gemeente Rheden, werden overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.

Zutphen - Tweetal aangehouden voor baldadigheid           

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 15 augustus een 22-, en een 23-jarige man, allebei afkomstig uit Zutphen, aangehouden voor baldadigheid.


De politie ontving rond 03:25 uur een melding van een getuige. De mannen zouden met een tafel en een stoel aan het gooien zijn aan de Prinses Marijkelaan in Zutphen. De agenten zagen ter plaatse dat er een bloembak omver lag en troffen een kapotte stoel aan. In de directe omgeving troffen de agenten het tweetal aan. De mannen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ze konden na verhoor met een bekeuring naar huis.




---- --