Politie Noord- en Oost Gelderland


Apeldoorn - Zonder verlichting op gestolen fiets
De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 15 augustus een 49-jarige Apeldoorner aangehouden nadat hij op een gestolen fiets reed.


Surveillerende agenten zagen rond 00:15 uur een man zonder verlichting fietsen over de Molenstraat-centrum in Apeldoorn. De fietser werd aan de Molendwarsstraat staande gehouden. Toen de agenten de man een bekeuring wilde geven bleek de fiets van diefstal afkomstig te zijn. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij voor nader verhoor werd ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Apeldoorn - Automobilist onder invloed                    

In de nacht van vrijdag op zaterdag 15 augustus heeft de politie een 67-jarige automobilist uit Apeldoorn aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.


De man werd rond 01:00 uur tijdens een alcoholcontrole aan de Burg. Jhr. Q. v. Uffordlaan in Apeldoorn staande gehouden. Uit de blaastest op straat bleek dat de automobilist onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 0.7. De man kreeg een bekeuring en een rijverbod.

Apeldoorn - Drietal aangehouden voor bezit harddrugs      

De politie heeft vrijdagmiddag 14 augustus drie mannen uit Apeldoorn aangehouden nadat zij in het bezit bleken te zijn van harddrugs.


Surveillerende agenten zagen het drietal rond 14:40 uur aan de Korte Kanaalstraat in Apeldoorn staan. Een 42-jarige Apeldoorner stond met zijn fiets naast een geparkeerde auto met de 39-, en 43-jarige inzittenden te praten. Het drietal gedroeg zich verdacht waarop zij gecontroleerd werden. Bij de controle bleken de mannen in het bezit te zijn van harddrugs. Het drietal werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor konden de mannen weer naar huis. De aangetroffen drugs werden in beslaggenomen en worden vernietigd. De politie maakt proces-verbaal op.

Apeldoorn - Bromfietsster onder invloed                   

Op vrijdagavond 14 augustus heeft de politie een 47-jarige bromfietsster uit Apeldoorn aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.


De vrouw werd rond 21:20 uur staande gehouden aan de Stationstraat in Apeldoorn. Ze viel op doordat ze slingerend reed. Uit de blaastest op straat bleek dat de vrouw onder invloed was. Ze werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar zij een promillage blies van 0.9. De vrouw kreeg een bekeuring en een rijverbod.

Apeldoorn - Automobilist 's ochtends onder invloed        

De politie heeft zaterdagmorgen 15 augustus een 25-jarige automobilist uit Doetinchem aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.


De man werd rond 06:50 uur tijdens een routinecontrole staande gehouden aan de Loolaan in Apeldoorn. Uit een blaastest op straat bleek dat de man onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1. De man kreeg een bekeuring en een rijverbod.




---- --