Ingezonden persbericht


Hatsjepsoet is van baby naar flinke kleuter gegroeid!

Hatsjepsoet, de internet radio die wat met je doet, bestaat op zaterdag 15 augustus a.s. precies één jaar. Van baby naar een flinke kleuter gegroeid. Hoe kan het ook anders, met zoveel inzet van de programmamakers én de luisteraars. Hatsjepsoet is niet zomaar radio, nee, radio die boeit, raakt, verbindt en alles is dat een mens als dagelijkse vitamine goed kan gebruiken. In dit jaar zijn er, mede door Hatsjepsoet, al heel wat romances tot bloei gekomen. Menigeen kán niet meer zonder en weet: ik hoor bij de Hatsjepsoet familie! Als je beseft dat ze moeten opboksen tegen goede tv- en radioprogramma's die dagelijks te zien en te beluisteren zijn, dan kun je niet anders concluderen dan dat Hatsjepsoet een enorme power heeft en geeft. Dat zoveel mensen iedere dag weer kiezen voor Hatsjepsoet is dan ook een groots compliment.

Iedere avond boeiende programma's
Iedere avond van 20.00 - 23.00 uur actuele en interactieve programma's. Bij Hatsjepsoet staat de luisteraar centraal. Overdag is er mooie muziek en worden programma's van de vorige avond herhaald. Op woensdag en zaterdag zijn er twee kinderprogramma's, één voor de hele kleintjes en de ander voor de aankomende pubers. Heb je een programma gemist? Geen enkel probleem, de hele week zijn alle programma's te beluisteren via Uitzending gemist!

Van bijna niets naar heel veel!
Van slechts een handjevol luisteraars in de eerste dagen is Hatsjepsoet gegroeid naar zo'n 12.000 luisteraars. Elke dag kan men dan ook naar boeiende programma's luisteren. Welke programma's worden geboden? Op diverse wijzen richten de programmamakers van Hatsjepsoet zich op spiritualiteit, zelfontwikkeling, ontplooiing, ontspanning, cultuur, media, geestelijk en sociaal welzijn, gezondheid. En op alles dat motivatie biedt om te transformeren naar een liefdevolle en vreugdevolle samenleving. Kortweg: idealisten, die nuchter en down to earth onze missie proberen te bereiken. Het mooie van internet radio is dat men over de hele wereld kan luisteren. En dat doet men dan ook, Hatsjepsoet wordt over de hele wereld beluisterd!

Ongewoon buitengewoon
Er bestaat zo'n hechte band tussen de luisteraar en Hatsjepsoet dat door luisteraars allerlei sites zijn opgericht om elkaar nog meer te ontmoeten. Of wetenswaardigheden te bewaren en steun te bieden aan elkaar. Dagelijks krijgt Daisha vele mails met reacties, tips en ideeën om weer door te geven aan anderen. Uitzendingen worden uitgetikt om straks tot boeken te verwerken. Er is zoveel gaande, dat je het beste het zelf kunt ervaren.

Binnenkort bruiloft!
Daisha Bol (62) en Sander de Wijs (31) zijn de vader en moeder van Hatsjepsoet. Twee energieke en gemotiveerde mensen die iedere dag met Hatsjepsoet bezig zijn. Zo zelfs dat ze besloten hebben om op 9-9-09 samen te trouwen. Niet om de samenwerking te bezegelen, maar het zeven jaar lang lief en leed met elkaar gedeeld te hebben.




Ingezonden persbericht