Stadsdeel Zeeburg


---

Droomfestival 2009

7 augustus 2009
De vijfde editie van dit creatieve festival op het strand van IJburg. Het Droomfestival is een creatieve wereld vol met troubadours, verhalenvertellers, sprookjesfiguren, kunst, creatie en live muziek.

Op 15 en 16 augustus verenigen alle creatieve geesten van Blijburg zich en wordt er een weekeinde lang gebouwd aan een groot feest op dit Amsterdamse strand.

Het festival heeft een intiem karakter en is niet massaal van opzet. Het Droomfestival staat garant voor simpel geluk, prachtige decors, vrije geesten, heel veel goede muziek en workshops voor grote en kleine vrienden. Het idee achter het festival is dat zowel groot als klein zich kan onderdompelen in kunst, muziek, dans, spel en liefde.

Het Droomfestival werd voor het eerst gehouden in 2001 in Wijk aan zee (Timboektoe). De makers achter dit festival opende twee jaar later met succes strandtent Blijburg aan zee op IJburg. Sinds die tijd wordt het festival om de twee jaar gehouden op het strand van Blijburg. En wordt er door heel veel vrijwilligers en artiesten voor een rolletje drop en een boterham samengewerkt aan de wondere wereld van het Droomfestival. Het is nu voor de vijfde keer in negen jaar dat het droomfestival gehouden wordt.

Datum

15 & 16 augustus 2009

Adres

Blijburg aan zee
Bert Haanstrakade 2004
1087 ZZ Amsterdam

Meer informatie: www.blijburg.nl

---