Politie Twente

Persberichten Politie Twente 17 augustus 2009


Sectie bevestigt misdrijf Hengelo

Team Grootschalige Opsporing is opgeschaald naar 25 politiemedewerkers om de toedracht van het levensmisdrijf te achterhalen. .

Gisteren, zondag 16 augustus 2009, heeft er sectie plaatsgevonden op het lichaam van de 63-jarige man die afgelopen vrijdag dood in zijn woning aan de Oldenzaalsestraat werd aangetroffen. Door onderzoek aan het lichaam is vastgesteld dat de man is overleden door een misdrijf. In het belang van het onderzoek doet de politie geen nadere mededelingen over de wijze waarop de man om het leven is gebracht. Het Team Grootschalige Opsporing van Politie Twente is opgeschaald naar 25 personen. De woning van het slachtoffer is nog steeds verzegeld en niet vrijgegeven.

Over de man, die vrijdagavond werd aangehouden en in verzekering is gesteld, worden geen nadere mededelingen verstrekt. Hij is opgesloten en wordt gehoord.

Het Team Grootschalige Opsporing (TGO) van Politie Twente vraagt eventuele getuigen contact op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op het nummer van Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Tevens is het mogelijk anoniem contact op te nemen met de Criminele inlichtingen Eenheid (CIE) van Politie Twente: 06-47564762