Gemeente Cromstrijen


Inloopavond voorontwerpbestemmingsplan Hogezandse Polder West

(12-08-2009)

Om de vestiging van TNO in de Hogezandse Polder in Numansdorp mogelijk te maken is een nieuw bestemmingsplan voor het gebied noodzakelijk. Het gebied waarvoor de gemeente een bestemmingsplan op laat stellen, duidt de gemeente aan met de benaming Hogezandse Polder West.

Ter inzage
Van 29 juni 2009 tot 24 augustus 2009 ligt het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage. Deze ter inzagelegging is wettelijk niet verplicht. U kunt wel uw ideeën kenbaar maken bij de gemeente, maar deze hebben nog geen juridische status. De gemeente hoort graag in een vroeg stadium uw mening over de inhoud van het voorontwerpbestemmingsplan, zodat eventuele onduidelijkheden in de wettelijke verplichte ter inzagentermijn voorkomen kunnen worden.

Inloopavond
De gemeente legde het voorontwerpbestemmingsplan reeds voor aan diverse vooroverlegpartners en op dinsdag 18 augustus 2009 organiseert de gemeente een inloopavond over het voorontwerpbestemmingsplan. Deze avond vindt plaats in het gemeentehuis in Numansdorp en heeft een vrije inloop tussen 19.30 uur en 21.00 uur. Op andere dagen, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, kunt u het voorontwerpbestemmingsplan in de ontvangsthal van het gemeentehuis inzien.