Gemeente Bolsward


Nieuws
18-08-09


De werkzaamheden voor het Sportbolwerk zijn maandag 17 augustus jl. gestart. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Ingenieursbedrijf Oranjewoud uit Heerenveen.

Om de geplande werkzaamheden goed uit te voeren is het nodig om groot materiaal aan- en af te voeren. Om dit alles goed te laten verlopen voorzien wij de hoofdtoegangsweg naar de velden vanaf de ingang van het sportcomplex van rijplaten. Ten behoeve van de aanleg van de voorzieningen voor de ijsbaan is de aanvoerroute via de Snekerstraat en Thomasstraat.

In verband met de veiligheid is het complex vanaf de Dr. Beekhuissingel (via het bruggetje) in ieder geval t/m 1 oktober a.s. voor al het verkeer afgesloten. Ondanks dat er van alles gedaan wordt om de situatie zo veilig mogelijk te houden vragen wij u toch extra voorzichtig te zijn wanneer u het sportcomplex betreedt. Veiligheid staat voorop.

Wilt u parkeren bij het Sportbolwerk? U kunt uw auto kwijt binnen de parkeervakken op het Bolwerkplein. Het is niet langer toegestaan om op het Bolwerkplein buiten de aangegeven parkeervakken te parkeren. Is het parkeerterrein volledig bezet dan kunt u uitwijken naar het parkeerterrein Stationsplein.