ID&T



Theaterplein het Hart

19-08-2009 - Onmisbaar op Mystery Land is het theaterplein, met elk jaar weer legendarische shows en acts. Dit jaar herkennen aan een groot houten hart, staan er ook dit jaar weer de nodige weergaloze optredens te wachten. Het programma is inmiddels rond. Wat dacht je van Pinkenbiest of de levende jukebox?

Atakfir
Normaal gesproken op Mystery Land staat iedereen zelf te dansen maar dit keer neem je eens goed plaats op het Theaterplein om te kijken naar een dansvoorstelling van Atafkir! Wees voorbereid op een absurdistische bewegingsvoorstelling waarin `De Meneer en de Mevrouw' een flinke strijd met elkaar aangaan. Een half uur durende strijd over mode, bezinning en vergankelijkheid!

Pinkenbiest
Met ALLE 2 PIKANT heeft PINKENBIEST de therapiefase achter zich gelaten. Ontspannen lukt echter nog niet, maar met een duimstok en fingerspitzengefühl hebben zij 30 minuten voor je klaargemaakt! Zoals de kranten al schreven: 'Hardcorecabaret van het hoogste niveau'' en dit keer speciaal voor Mystery Land met veel muziek. ALLE 2 PIKANT heeft gewonnen van andere titels zoals: Vol van Zichzelf, Vies en Vunzig, Moet en Moët, Mauwen en Pijpen.

De levende Jukebox.
Eigenlijk mag niemand dit missen. Na hun stemmen warm te hebben gezongen op de populaire Paradefestivals, waar de dames al jaren een van de grootste publiekstrekkers zijn, komen "Helen en Yvonne" met hun keuzelijst vol wereldhits naar Mystery Land. Van Amerikaanse evergreens tot lekker kitscherige Hollandse meezingers: alle genres staan op de lijst. Het is aan het publiek om te bepalen in welke nummers De Levende Jukebox-diva's zich mogen uitleven. Maar dat dit op een uiterst hilarische wijze gebeurt- soms met allure van internationale wereldsterren, dan weer met een oergeestige onverschilligheid-, staat vast.

Lees ook


* Speedy J, Diplo, Bong Ra en nog meer nieuwe namen op Mystery Land (07-08-2009)

* Timetable Mystery Land (19-08-2009)

* Mystery Land Floorplan en programma op je mobiel (19-08-2009)