Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 10.42 uur

Utrecht, 19-08-2009

Politie zoekt getuigen auto-inbraken (vervolg op persbericht van 13/08/09)

AMERONGEN Vorige week meldde de politie dat het onderzoek wordt voortgezet naar twee gevluchte verdachten die op woensdag 12 augustus vermoedelijk meerdere autos openbraken aan de in de West. De politie is tevens op zoek naar getuigen.

In totaal vonden er in Amerongen negen auto-inbraken plaats tussen 04.30 en 11.30 uur. Drie aan de in de West, twee aan de Jhr. H. v/d Boschstraat en de overige aan de Prins Bernhardlaan, Overstraat, Donkerstraat en Koningin Wilhelminaweg. Indien u iets gezien of gehoord heeft of over andere nuttige informatie beschikt die met de auto-inbraken te maken zouden kunnen hebben, neemt u dan contact op met de politie van het district Heuvelrug op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

De politie adviseert tevens om altijd alle spullen van enige waarde uit de auto te halen. Mocht dit onmogelijk zijn, dan is het in elk geval van belang apparatuur volledig uit te schakelen. Op deze manier wordt voorkomen dat bijvoorbeeld laptops kunnen worden opgespoord via bluetooth signalen.