Senternovem

19-08-2009 | Impulsregeling voor energiezuinigheid en binnenmilieu voortgezet onderwijs

Het kabinet heeft in het kader van het aanvullend coalitieakkoord impulsmiddelen voor de scholenbouw opgenomen. De besteding van die middelen is gericht op onder meer de bevordering van 'duurzaamheid', energiezuinigheid en een beter binnenmilieu van oudere, bestaande schoolgebouwen in het voorgezet onderwijs. Het aanvullende coalitieakkoord trekt middelen uit voor de bestrijding van de economische crisis voor 2009 en 2010.

De regeling voor de scholenbouw brengt enerzijds snelle investeringen tot stand die bijdragen aan de duurzaamheid en wil anderzijds zorgen voor een zorgvuldige selectie van projecten. Daarom zijn er twee ronden ingelast. In de eerste ronde kunnen projecten aanbod komen, die al klaar liggen en dus nog in 2009 of begin 2010 kunnen worden uitgevoerd. In een tweede ronde kunnen projecten aanbod komen die nog in ontwikkeling zijn, maar voor 31 december 2010 kunnen worden uitgevoerd.
Contact

De aanvullende bekostiging, kan worden aangevraagd bij CFI/BEK, postbus 606 2700 ML Zoetermeer. Daarbij moet gebruik worden gemaakt van het formulier nummer CFI- 69072. Dit aanvraagformulier is vanaf 19 augustus 2009 te downloaden via de website van CFI: www.cfi.nl. Het formulier is ook te bestellen met het plaketiket CFI-84887.