NIBRA

Branden Den Haag en Rijswijk

Den Haag - Als gevolg van een defecte wasmachine is gistermiddag rond kwart voor vier brand ontstaan in een woning aan de Boele van Hensbroekstraat. Niemand raakte gewond. Door de brand ontstond ernstige rookschade op de 1e en 2e verdieping.
De schade bedraagt circa EUR 40.000,-

Rijswijk - Bij het schoonmaken van een scooter met benzine is gisteravond rond half tien brand ontstaan in een schuur aan de Magnolialaan. De eigenaar heeft de brand zelf geblust maar liep daarbij wel brandwonden op aan zijn gezicht. Ambulancepersoneel heeft de man ter plaatse behandeld. De brandweer heeft nacontrole verricht.

Den Haag- Vermoedelijk als gevolg van brandstichting is vannacht rond drie uur brand ontstaan in een vrijstaande garage voor een personenauto aan de Arendalstraat in de nieuwbouwwijk Hoge Veld. Niemand raakte gewond.In de nieuwbouwwijk waren al enkele woningen bewoond. Bewoners daarvan ontdekten de brand en waarschuwden de brandweer. Bij aankomst van de brandweer stond een personenauto volledig in brand. De garage is in aanbouw en had nog geen garagedeur. De auto welke geen nummerplaten had is volledig uitgebrand. De garage liep bouwkundig zoveel schade op dat de brandweer losstaande delen moest verwijderen.
De recherche stelt een onderzoek in.