Gemeente Harderwijk


Waterfront nu toegankelijk voor 'Ãedereen'

19/08/2009

Een woning in een van de unieke nieuwe wijken van het Waterfront is voortaan bereikbaar voor iedereen. De voorwaarde dat men met Harderwijk of de regio een sociale of economische binding moet hebben is komen te vervallen. Wie vanaf 2012 een woning in het Waterfront wil betrekken kan zich nu al laten registreren als belangstellende. Dat kan via het registratieformulier woningzoekenden.

De toewijzing van koop en huurwoningen is in handen van de gemeente. Geïnteresseerden voor een woning worden opgenomen in een register. Daar bouwt de geregistreerde punten op. Hoe langer geregistreerd, des te meer punten. Bij de volgorde van toewijzing van nieuwbouw koopwoningen en bouwkavels is het aantal punten bepalend.

Alleen voor nieuwbouwkoopwoningen beneden ⬠200.000 blijven nog bindingseisen van kracht.

Heeft u zich in het verleden aangemeld als geïnteresseerde via waterfront@harderwijk.nl, maar kon u zich vanwege de toenmalige bindingseisen toen nog niet formeel als gegadigde laten registreren inschrijven? Dan moet u nu zelf het initiatief nemen door het registratieformulier in te vullen en te mailen.

Registratieformulier woningzoekende


____________________