Primeur voor vlees in het kerstpakket

19/08/2009 14:26

B&S Internet Meat Services

Postorderbezorging van premium vlees via nieuwe webwinkel Vleesbezorgen.nl

Ter Aar, 19 augustus 2009 - Beef? lanceert vandaag Vleesbezorgen.nl, een nieuwe webwinkel voor de betere kwaliteit vlees via postorder. Voor het eerst kan hierdoor vlees ook worden opgenomen in het kerstpakket.

Dit is mogelijk door de verpakkingsmethode die wordt gebruikt voor de verzending van het vlees via TNT Post. De verpakking bestaat uit een EPS isolatieverpakking en toegevoegde koeling zodat koeltransport niet nodig is. Het vlees dat wordt geleverd is onder meer van Palmesteyn Boeuf Blonde en Duroc de Batallé. Door de nieuwe webwinkel is dit kwaliteitsvlees nu ook toegankelijk voor iedereen in Nederland.

Oprichter Matthijs van der Pijl: "We zijn in gesprek met diverse klanten om dit jaar kerstpakketten met vlees als inhoud aan te bieden en dat is voor het eerst. Via Vleesbezorgen.nl kunnen we voorzien in een behoefte naar mooi en duurzaam gefokt vlees met aantoonbare kwaliteit van onder meer Palmesteyn Boeuf Blonde. Het van oorsprong Franse vleesras Blonde d'Aquitaine loopt in kuddeverband over de 100 hectare grote landerijen van Landgoed Noordenhoek, aan het riviertje De Linge. De koeien brengen de eigen kalveren groot en de stal zien ze alleen in de winter. De voedzame zavelgrond, natuurlijk grasland, in combinatie met goede verzorging en natuurlijk kuddeverband zorgen voor een uitmuntende kwaliteit gerijpt vlees.

De grote belangstelling naar steaks heeft verder ook geleid tot de introductie van een nieuwe workshop waarbij een tiental verschillende steaks van over de wereld op de BBQ worden gegrild, en in kleine porties gesliced worden geserveerd, als een proeverij. Deelnemers leren wat een steak is en hoe deze moet worden gegrild.





www.vleesbezorgen.nl

http://www.flickr.com/photos/41614793@N06/

http://beefandsteak.punt.nl

http://www.youtube.com/watch?v=dscyKeTE2No

https://twitter.com/beefensteak

Over Vleesbezorgen.nl

Vleesbezorgen.nl is gespecialiseerd in biefstuk, steaks en andere vleesonderdelen van onder andere rund, lam, varken, wild zwijn, bizon en hert en exoten. Oprichter is Matthijs van der Pijl, een jonge ondernemer met een passie voor steaks en een passie voor internet. De website Vleesbezorgen.nl is ontwikkeld om meer keuze te kunnen bieden met een eenvoudige navigatie. De opzet is professioneel en overzichtelijk. Bestellingen worden via postorder geleverd in speciaal ontwikkelde koelverpakkingen.