Ingezonden persbericht


Avant Car wordt In Sim Zwolle

In Sim Zwolle: één adres voor apparatuur en inbouw in bedrijfsauto's en compleet advies

Zwolle, 19 augustus 2009 - Bedrijven die behoefte hebben aan een compleet advies over mobiele abonnementen, kunnen nu ook terecht bij In Sim Zwolle. In Sim, het landelijke servicenetwerk voor zakelijke-communicatieoplossingen, heeft onlangs verkoop- en inbouwspecialist Avant Car in Zwolle overgenomen. Zakelijke, maar ook particuliere klanten vinden bij In Sim Zwolle alles op het gebied van inbouwapparatuur onder één dak. Het nieuwe bedrijf blijft gevestigd in het pand van Avant Car op industrieterrein 'De Marslanden E'.

Wat blijft bij In Sim Zwolle, zijn de gekwalificeerde monteurs die snel en professioneel een wagenpark voorzien van carkits, navigatiesystemen, SCM-alarmsystemen, laptopsteunen, multimedia-apparatuur en ritregistratie- en camera- en achteruitrijsystemen. Door de overname profiteren klanten daarnaast van een breed aanbod van, en advies over mobiele toestellen, zakelijke abonnementen en diensten. Ook gemak staat voorop. In Sim biedt de mogelijkheid om 24 uur per dag telefoontoestellen, carkits en andere accessoires te bestellen via de webshop op www.insim.nl.

"Door de overname van Avant Car in Zwolle bieden we nu ook klanten in het noordoosten van het land een compleet pakket aan apparatuur, inbouwservice en abonnementsadvies", zegt Job Kunst, Managing Director van de Galaxy Group, waarvan In Sim een bedrijfsonderdeel is. "Onze relaties profiteren van ons unieke serviceconcept en onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van apparatuurinbouw in voertuigen. Daarnaast biedt het landelijke netwerk van In Sim-vestigingen de zakelijke rijder groot voordeel. Om de klantvoordelen te onderstrepen, zullen we de komende periode diverse gezamenlijke acties ontwikkelen."

"Avant Car en In Sim zijn gewoon de ideale partners. In Sim Zwolle biedt in deze regio op deze wijze een twintigjarige, ongekend sterke dienstverlening op het gebied van levering en inbouw van apparatuur in het wagenpark: van personenauto tot en met vrachtwagen. Daarnaast kunnen wij nu ook op telecommunicatiegebied en abonnementenstructuur bedrijfsspecifieke oplossingen bieden", zegt Ronald van den Oever, shopmanager In Sim Zwolle. "Hierdoor zijn wij voor het mkb, autodealerbedrijven en de grootzakelijke markt een 'one-stop shop' voor totaaloplossingen."

In Sim Zwolle is gevestigd op het industrieterrein 'De Marslanden E', Nikolaus Ottostraat 14, 8013 NG Zwolle. Telefoonnummer: 038-46 59 302. ####
In Sim
In Sim, onderdeel van de Galaxy Group, staat voor zakelijke communicatie op maat - mobiel en vast. Het samenwerkingsverband van specialisten in tele- en datacommunicatie leidt tot geïntegreerde communicatieoplossingen op maat voor grote en kleine organisaties. Het In Sim-aanbod is gebaseerd op het portfolio van KPN. In Sim biedt maximale transparantie met één maandelijkse factuur met een gedetailleerd overzicht van alle communicatiekosten. Bovendien beschikt In Sim over een landelijk dekkend netwerk van servicepunten. Voor meer informatie: www.insim.nl.



Ingezonden persbericht