Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
AUGUSTUS 2009

Miss Baja Bikini Model 2009 wordt gekroond
op strand Hoek van Holland

Waar kun je het ultieme Baja gevoel beter beleven dan op het strand? Zand tussen je tenen, de zon op je huid, heerlijke cocktail in je hand en omringd door de mooie mannen en vrouwen van Baja Beach Club. Woensdag 19 augustus is alweer de laatste editie van Baja Live on the Beach in Hoek van Holland. Tijdens deze editie vindt de grote finale plaats van de Baja Bikini Jam. Uit de tien finalisten zal een dame gekozen worden die Nederland vertegenwoordigt in de grote internationale Bikini Jam in Puerto Vallarta, Mexico.

Naast deze superprijs krijgt de winnares ook een photoshoot in FHM en zeer exclusieve bikini's van Lybethras en BlueGlue. Dat zal dus een heftige strijd worden 19 augustus! De zware taak van het kiezen van Miss Baja Bikini Model 2009 ligt in de handen van Baja Girl Pegah Sweet, Robert van den Ham de hoofdredacteur van FHM, Monique Sluyter van MoniqueSluyterModels en Monica den Halder van Lybethras. Zij zullen op deze - hopelijk - warme woensdagavond plaatsnemen op de jurykrukken.

Mocht het weer niet meezitten dan heeft Baja Beach Club een andere troef achter de hand om de temperatuur hoog te doen oplopen: Mr. Z & the Bootykillerz. Wordt zijn laatste hit 'Hypnotize' met de zomerse Baja sound regelmatig in Baja gedraaid door resident DJ Michiel, op Hoek van Holland zal deze live uit de speakers knallen!

Locatie: Datum en tijd:
Strandtent de Zeebries Woensdag 19 augustus
Zeekant 111 vanaf 20.00 uur
3151 HW Hoek van Holland
Entree: E15,-
www.baja.nl of www.baja-live.nl

Noot voor de redactie(