FloraHolland


Marktplaats Bleiswijk op FloraHolland Autumn Fair & Boskoop Seasons Fairs Autumn

BLEISWIJK (20 augustus 2009) - Dit jaar zal FloraHolland Bleiswijk zich samen met de marktplaatspartijen groothandelscentrum Terra Bleiswijk en trends & trade presenteren op de FloraHolland Autumn Fair & Boskoop Seasons Fairs Autumn. Deze beurzen vinden plaats op 26, 27 en 28 augustus in Boskoop, waar op hetzelfde moment Plantarium - de grote beurs voor de boomkwekerij - plaatsvindt. Met een stand van 25m2 zal marktplaats Bleiswijk bezoekers van deze beurs wijzen op de vele mogelijkheden van Bleiswijk. De stand is te vinden naast de ontvangstbalie/orderbalie van FloraHolland Boskoop.

Aanbod
Het aanbod tijdens de Autumn Fair in Boskoop is zeer compleet. In totaal presenteren bijna 130 kwekers hun producten op de FloraHolland Autumn Fair. Dat zijn er enkele tientallen meer dan tijdens de beurs van 2008. Samen zorgen zij dat bezoekende inkopers zich breed kunnen oriënteren op wat er dit najaar aan tuin- en kamerplanten voorhanden is. De deelnemende kwekers komen uit Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Het aanbod loopt van buxus tot calluna en van cyclaam tot succulent. Opvallend is de toename van het aantal kamerplantenkwekers. Bijna veertig kamerplantenkwekers benutten nu de commerciële kansen van de locatie en het moment van de FloraHolland Autumn Fair. Daarmee biedt deze beurs een goede aanvulling op de boomkwekerijbeurs Plantarium. Behalve in eigen kwekersstands staan op het Productplein bijna 750 monsterpartijen gepresenteerd. Medewerkers van FloraHolland zijn daar aanwezig om bezoekers te informeren en zaken te doen.

Ook Boskoop Season Fairs Autumn
In dezelfde ruimte waar de FloraHolland Autumn Fair plaats vindt, organiseert FloraHolland Boskoop de Boskoop Season Fairs Autumn. Ook daar zijn veel planten te zien. Ruim 250 kwekers presenteren er in totaal meer dan 3500 verschillende boomkwekerijproducten. Inkopers kunnen er terecht voor heesters, coniferen, fruitbomen, laanbomen en unieke solitairen. Nog meer boomkwekerijaanbod vinden bezoekers in de Cash &Carry van FloraHolland Boskoop. Hier kunnen producten zelfs direct worden meegenomen.

Locatie en openingstijden
De FloraHolland Autumn Fair wordt georganiseerd direct naast de beurslocatie van Plantarium in Boskoop. De borden `Handelsbeurs' op het industrieterrein wijzen bezoekers de weg. De beurs is alle drie de dagen geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Meer informatie over de beurs is te vinden op www.floraholland.com.