Gemeente Kampen


* Tweede bewonersbijeenkomst over woningbrand

Tweede bewonersbijeenkomst over woningbrand

19 aug 2009
Vanavond om 18.30 uur heeft de gemeente een tweede informatiebijeenkomst voor omwonenden van de woning gehouden waar vannacht brand is uitgebroken.
De omwonenden die vanochtend niet aanwezig konden zijn, hadden nu de gelegenheid om geïnformeerd te worden en elkaar te ontmoeten. Burgemeester Oosterhof heeft samen met vertegenwoordigers van politie en brandweer informatie gegeven over de gebeurtenissen van afgelopen nacht. Bij de bijeenkomst waren ruim 80 omwonenden aanwezig.

Inmiddels is bekend dat er een vervangende woning voor het getroffen gezin beschikbaar is, waar zij morgen intrekken. De komende nacht verblijft het gezin nog op de huidige opvanglocatie.

Bij calamiteiten van deze omvang is het van groot belang dat er een goede samenwerking is tussen alle betrokken partijen, als gemeente, hulpdiensten, hulpverlenende instanties en opvanglocaties. Dit is vandaag op een goede en effectieve manier gebeurd.

Vanuit de Kamper gemeenschap zijn veel initiatieven getoond om het getroffen gezin te helpen. Daar waar mogelijk is hier ook gebruik van gemaakt.

Gemeente Kampen | Burgemeester Berghuisplein 1 | 8261 DD | info@kampen.nl | www.kampen.nl |