Gemeente Diemen


Bekendmaking bestemmingsplan Buitengebied

Ontwerpbestemmingsplan Vierde Partiële Herziening bestemmingsplan Buitengebied Diemen
Ontwerpbestemmingsplan Vijfde Partiële Herziening bestemmingsplan Buitengebied Diemen

Burgemeester en wethouders van Diemen maken, mede namens burgemeester en wethouders van Amsterdam, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

Het ontwerpbestemmingsplan Vierde Partiële Herziening bestemmingsplan Buitengebied Diemen en het ontwerpbestemmingsplan Vijfde Partiële Herziening bestemmingsplan Buitengebied Diemen liggen met ingang van 21 augustus 2009 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het het gemeentehuis van Diemen, D.J. den Hartoglaan 1. U kunt de plannen ook hier inzien:
Vierde partiële herziening bestemmingsplan buitengebied Diemen Plankaart 1
Plankaart 2
Nota van beantwoording

Vijde partiële herziening bestemmingsplan buitengebied Diemen Plankaart 1
Plankaarrt 2
Nota van beantwoording
Akoestisch onderzoek
Kijk ook op:
www.amsterdam/kennisgevingen
www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl

Beide bestemmingsplannen zijn door burgemeester en wethouders van Diemen bij besluit van 30 juni 2009 vrijgegeven om als ontwerp ter visie te worden gelegd.
De Vierde Partiële Herziening bestemmingsplan Buitengebied Diemen is het planologisch juridisch kader voor het aanpassen van het wegprofiel van de Diemerpolderweg inclusief het naastgelegen fietspad, ten noorden van de afrit Diemen en voor een extra opstelstrook voor auto's aan de oostkant van de Weteringweg, ten zuiden van de afrit Diemen, tussen de Rijksweg A1 en de spoorlijn Amsterdam-Weesp. De Vijfde Partiële Herziening bestemmingsplan Buitengebied Diemen is het planologisch juridisch kader ter realisatie van een boogviaduct nabij het knooppunt Diemen, waarmee de oostelijke ontsluitingsweg IJburg aansluit op de Rijksweg A9 richting Amsterdam-Zuidoost.

Zienswijze
Schriftelijke zienswijzen over de ontwerpbestemmingsplannen kunnen tot en met 1 oktober 2009 worden ingebracht bij:
De gemeenteraad van Diemen
Postbus 191
1110 AD Diemen
Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan tot en met 1 oktober 2009 contact worden opgenomen met het Team Ruimtelijk Beleid, telefoon 020 - 31 44 772.

---

Postadres:
Gemeente Diemen
Postbus 191
1110 AD
Diemen

Bezoekadres:
D.J. Den Hartoglaan 1
Tel.: (020) 314 46 44
Fax: (020) 314 46 35
E-mail: info@diemen.nl

---