FloraHolland


Aanpassing aanvoertijden FloraHolland Rijnsburg

RIJNSBURG (20 augustus 2009) - Na gesprekken met aanvoerders en groepsvervoerders is besloten om vanaf 1 oktober a.s. de aanvoertijden voor FloraHolland Rijnsburg aan te passen. Dit geldt alleen voor de aanvoer op de zaterdag en tijdens de zomermaanden ook op de vrijdag.

De nieuwe aanvoertijden zijn met ingang van 1 oktober 2009 op zaterdag van 8.00 - 14:00 uur. Vanaf volgend jaar zijn tijdens de zomermaanden (van week 20 tot en met week 40) de aanvoertijden op vrijdag van 13:30
- 17:00 uur.
De nieuwe aanvoertijden zijn gebaseerd op het verloop van de aanvoer, met andere woorden: op welke momenten worden de meeste karren aangevoerd en wanneer is het rustig? Op rustige momenten is het niet rendabel om open te zijn. Door de nieuwe aanvoertijden kan FloraHolland efficiënter werken en wordt er flink bespaard op kosten.

We realiseren ons dat deze nieuwe aanvoertijden voor de ene zelfaanvoerder of groepsvervoerder meer consequenties heeft dan voor de ander. Uit gesprekken met aanvoerders en groepsvervoerders is gebleken dat deze aanpassing voor het collectief geen problemen oplevert. Tijdens de zelfaanvoerdersbijeenkomst van 13 juni jl. is naar voren gekomen dat de nieuwe aanvoertijden bij enkele zelfaanvoerders tot onoverkomelijke individuele problemen leidt. In samenspraak met hen wordt op individuele basis gekeken of er oplossingen mogelijk zijn.

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Leo van Rijn (chef Aanvoerverwerking, 071-4094644) of Bea Veenvliet (hoofd A&L, 071-4094453)